Libnet.ro
UNICEF

15:30

SiEU: Inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova (VIDEO)

B1 B1,
SiEU: Inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova (VIDEO)

Moldova are, in sfarsit, autostrada! Un metru. Omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi a inaugurat metrul de autostrada construit, simbolic, chiar de el. Sute de oameni, cu masini si camioane, au participat la. continuă pe B1

FOTO VIDEO Cum s-a vazut inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova - reportaj din mijlocul protestului sieu

Peste 1. 000 de oameni au venit la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova, construit in mod simbolic de omul de afaceri Stefan Mandachi. Alte cateva sute de persoane au ramas blocate in trafic, pe E 85, si au protestat unde i-a prins ora 15. Mitingul a fost pasnic, fara incidente.

FOTO VIDEO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova

Vineri, 15 martie, de la ora 15. 00, a inceput protestul sieu si inaugurarea primului metru de autostrada, eveniment pus la cale de afaceristul sucevean Stefan Mandachi, care a initiat campania Romania vrea autostrazi. in Capitala mai multe bulevarde au fost blocate.

FOTO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova si multi sunt inca in drum spre eveniment

Vineri, 15 martie, de la ora 15, este programata inaugurarea primului metru de autostrada, eveniment pus la case de afaceristul sucevean Stefan Mandachi, care a initiat campania Romania vrea autostrazi. Cu jumatate de ora inainte drumurile spre locul evenimentului sunt blocate de sutele de masini care se indreapta spre ceremonie.

Primul metru de autostrada din Moldova a fost inaugurat. Mii de oameni in strada! Dragnea il ataca dur pe initiatorul miscarii sieu: Circari condusi de lenesi VIDEO

A inceput greva de 15 minute initiata de omul de afaceri Stefan Mandache din Suceava, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Acesta i-a provocat pe romani sa opreasca.

Cine este Stefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova

Stefan-Valentin Mandachi n. 11 februarie 1986, Calarasi) este un antreprenor si avocat roman, fondatorul mai multor francize printre care si cel mai mare lant de restaurante cu specific grecesc tip servire.

Marea inaugurare a metrului de autostrada din Suceava. Cum au raspuns autoritatile care l-au hartuit pe investitor la cererea de autorizare a evenimentului

Neculai Miron, primarul comunei sucevene Bosanci, a primit cerere de autorizare a mitingului programat de Stefan Mandachi pe 15 martie, la ora 15. 00, pentru inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova. Saptamana trecuta, alesul local a fost aspru criticat de satenii care l-au ales, dupa ce a anuntat ca Monumentul autostrazii, construit pe un teren agricol de pe raza localitatii, nu are autorizatie.

Imnul campaniei SiEu Romania vrea autostrazi: La alegeri nu se vor mai intalni hotii cu prostii. in videoclip apar fotbalisti si jurnalisti

Imnul oficial al campaniei Romania vrea autostrazi a fost lansat de miercuri seara. Piesa hip-hop cu influente de folclor romanesc se numeste Si EU si a fost compusa de TRUPA 9 si ViKloth care semneaza si versurile. in videoclip apare suceveanul Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova, pe care il [] .

Sebastian Ghita, despre miscarea sieu: O mare bula de PR. Este evident ca e vorba de o lucratura profesionista

Sebastian Ghita a lansat un atac extrem de dur la adresa antreprenorului Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. intr-o postare pe Facebook, fostul deputat, aflat in.

LIVE Romania vrea autostrazi - 15 minute de protest sieu

De la ora 15. 00, la cativa kilometri de Suceava urmeaza sa fie inaugurat simbolic primul si singurul metru de autostrada din Moldova, construit de antreprenorul Stefan Mandachi. La initiativa lui, de la aceeasi ora are loc un protest de 15 minute, la care au anuntat ca vor participa mii de romani si zeci de firme din toata tara.

sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde au fost proteste

Companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri au anuntat ca se vor alatura campaniei Romania vrea autostrazi care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie, la ora 15. Miscarea de protest a luat amploare dupa ce un antreprenor sucevean - Stefan Mandachi - prezenta, pe 4 martie 2019), primul metru de autostrada din Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )