Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO VIDEO Doua persoane au murit si alte trei sunt ranite in urma unui grav accident pe E85

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Doua persoane au murit si alte trei sunt ranite in urma unui grav accident pe E85

Accidentul a avut loc la iesirea din Focsani. in dreptul statiei de benzina Sima Bayer. La fata locului au venit mai multe echipaje de salvatori. continuă pe Adevărul

Accident cumplit in Focsani: O persoana a murit, alte cinci sunt ranite

O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite sambata in accidentul rutier in lant, care a avut loc pe centura municipiului Focsani si in care au fost implicate patru autoturisme, a informat Inspectoratul.

Accident cumplit in Vrancea: O persoana a murit, alte cinci sunt ranite

O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite sambata in accidentul rutier in lant, care a avut loc pe centura municipiului Focsani si in care au fost implicate patru autoturisme, a informat Inspectoratul.

FOTO VIDEO Iarna prinde teren: in judetul Buzau sunt 10 centimetri de zapada Cum arata la Balea Lac si pe Valea Prahovei

Vremea deosebit de rece a adus deja primii fulgi de zapada din aceasta iarna, iar vineri dimineata in judetul Buzau la Bisoca erau deja 10 centimetri de zapada. Camerele video de la gondola din Sinaia au inregistrat viscol la orele diminetii, iar zapada este prezenta si la Ranca, judetul Gorj, si La Balea Lac.

Accident cumplit pe centura orasului Focsani. Doua persoane au murit. Update

S-a reluat circulatia dupa accidentul in lant de pe centura municipiului Focsani. Doua persoane au m.

Seful RAR Constanta, acuzat ca a agresat doua persoane intr-o parcare din Mamaia

Seful Registrului Auto Roman Constanta, Adrian Bizineche, este acuzat ca ar fi agresat doua persoane intr-o parcare din statiunea Mamaia, in urma unui conflict spontan. Politistii fac cercetari in acest caz, mentionand ca ambele parti implicate in scandal au depus plangere.

Accident pe DN 2B. Un tir si o autoutilitara s-au lovit. Doua persoane ranite

Doua persoane au fost ranite grav, sambata, pe DN 2B Buzau - Braila, pe raza localitatii Bentu, in u.

Alte cinci persoane, din care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara, au ajuns la spital

Alti cinci oameni, doi adulti si trei copii, au solicitat ajutorul medicilor, miercuri, ei acuzand s.

VIDEO Racolau tinere din Moldova si le duceau in Germania sa se prostitueze. Doua persoane, printre care un roman, retinute de politisti

Un barbat din Romania si o femeie din Republica Moldova, in varsta de 38 de ani, membri ai unei grupari infractionale au fost retinuti pentru trafic de fiinte umane. Suspectii au fost retinuti pe traseul Chisinau-Leuseni, in timp ce transportau doua tinere in orasul Berlin, Germania, cu automobilul personal.

ANTOLOGIC: O adolescenta a acceptat, drept pedeapsa, sa le dea telefonul parintilor. Numai ca acestia s-au apucat sa posteze pe conturile ei de socializare... Totul a devenit VIRAL peste noapte (FOTO, VIDEO)

Dupa ce o tanara americanca a calcat pe bec, parintii i-au dat doua variante de pedeapsa: ori o luna fara telefon, ori doar doua saptamani fara telefon, dar cu control total al parintilor asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )