Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Doua persoane au murit n urma unui accident produs n Timis / Soferul care a provocat accidentul facea live pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Doua persoane au murit n urma unui accident produs n Timis / Soferul care a provocat accidentul facea live pe Facebook

O fetita in varsta de noua ani si un barbat, care mergea cu 180 de km pe ora si era in direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, in urma unui accident petrecut pe drumul care leaga Timisoara de Moravita, in judetul Timis, in care au fost implicate doua masini si un tractor. Alte patru persoane au fost ranite. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEOUDATE Accident mortal n Timis, provocat deun sofer care conducea cu 180 km/h si facea live pe Facebook

O fetita in varsta de noua ani si un barbat, care mergea cu 180 de km pe ora si era in direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, in urma unui accident petrecut pe drumul care leaga Timisoara de Moravita, in judetul Timis, in care au fost implicate doua masini si un tractor. Alte patru persoane au fost ranite.

VIDEO Doi oameni au murit in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si un tractor. Unul dintre soferi transmitea live pe Facebook

O fetita in varsta de noua ani si un barbat au murit in urma unui accident rutier produs vineri seara, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, intre localitatile Jebel si Voiteg. in accident au fost implicate doua autoturisme si un tractor, alte patru persoane fiind ranite si transportate la spital. Soferul unuia dintre autoturisme transmitea live pe Facebook.

Cel putin 16 persoane au murit n urma unui incendiu produs pe o platforma de petrol n Nigeria

Cel putin 16 persoane au murit in urma unui incendiu produs vineri pe o platforma petroliera din regiunea Aba din sud-estul Nigeriei, au transmis reprezentantii Companiei Nationale Nigeriene a Petrolului, relateaza Reuters citat de Mediafax.

VIDEO O fetita si un barbat au murit dupa ce o masina a intrat intr-un tractor. Soferul transmitea live pe Facebook

O fetita in varsta de noua ani si un barbat au murit in urma unui accident rutier produs vineri seara, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, intre localitatile Jebel si Voiteg.

Circulatie restrictionata pe DN1 in urma unui accident rutier cu doua victime

Traficul rutier se desfasoara, vineri dimineata, pe un fir, alternativ, dirijat de politisti pe DN1 Fagaras - Codlea, in urma unui accident cu doua victime, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Caz socant in Vaslui. A stat 12 ore in masina cu prietenii lui morti, in urma unui accident

A zacut 12 ore intr-o masina, alaturi de prietenii sai ramasi fara suflare, in urma unui accident petrecut in judetul Vaslui. Vorbim despre un tanar de 19 ani care a ajuns la spital cu rani grave,.

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in judetul Mures

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav in urma unui accident produs, vineri seara, pe DN 15, la iesirea din localitatea Brancovenesti, judetul Mures, unde doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

VIDEO Doi romani au murit intr-un accident in Marea Britanie. Unul dintre ei a transmis cursa live pe Facebook si a cerut soferului sa incetineasca

Doi romani au murit luni si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in Marea Britanie si provocat chiar de unul dintre ei. Pasagerul a transmis in direct calatoria, in fundal auzindu-se si cum il roaga pe sofer sa incetineasca. Ranit grav in urma evenimentului rutier, oradeanul a murit la spital.

Vedeta TV, ARESTATA in urma unui accident: Politistii au fost SOCATI de ce au descoperit! (FOTO)

A urcat beata la volan, a provocat un accident rutier si a ajuns dupa gratii. Este vorba de Katie Price careia Range Rover-ul roz nu i-a purtat deloc noroc de aceasta data. Din fericire, in zona in care a.

Tragedie in Grecia: 11 morti in urma unui accident

Unsprezece oameni, despre care se crede ca erau migranti, au murit sambata in Grecia dupa ce autovehiculul in care aflau a intrat intr-o coliziune frontala cu un camion si a luat foc, informeaza politia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )