Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO + VIDEO. EXCLUSIV. Corespondenta speciala din taberele de refugiati sirieni din Grecia ALEPPO FRUMOS. A FOST

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. EXCLUSIV. Corespondenta speciala din taberele de refugiati sirieni din Grecia ALEPPO FRUMOS. A FOST

Oroare. Suferinta. Tortura. Butoaie cu TNT si srapnel. Bombe cu napalm. Bombe cu fragmentare. Fosfor. infometare. Moarte. Moarte. Moarte. Apoi fuga. Oroare. Suferinta. Deznadejde. Pe toate le citesti in ochii refugiatilor sirieni. Ochi febrili, nu numai din cauza amintirilor arzatoare, dar si din cauza bolilor dobandite in taberele insalubre pentru refugiati, pe unde au fost stopati din exodul lor spre viata. Toate acestea au devenit emblema poporului sirian. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. 80 de oameni din Campia Turzii au ramas fara acoperisuri la case, in urma unui incendiu

80 de oameni au ramas fara acoperisuri la case, dupa ce locuintele lor au luat foc, duminica, intr-un cartier de la marginea orasului clujean Campia Turzii.

FOTO + VIDEO. Amenintare cu bomba la un centru comercial din Olanda

Un centru comercial din orasul olandez Assen a fost evacuat temporar, marti dupa-amiaza, ca urmare a unei amenintari cu bomba.

FOTO VIDEO Infernul din cartierele asediate la Alep, prin ochii unui copil: Razboiul este ca un dinozaur. Assad, Putin, opriti bombardamentele

Bana al-Abed din Alep are numai sapte ani, dar pentru varsta ei stie deja mult prea multe despre razboi. Pentru ea, pacea nu mai este un vis, fiindca nu mai doarme noaptea, dar este un miracol pe care si-l doreste in fiecare zi. Pana la infaptuirea lui, care pare foarte departe, ea va aduna si ne va impartasi in mediul virtual toate trairile copiilor din Alep aflati sub o ploaie de bombe.

MERKEL TREBUIE SA PLECE: Sute de persoane au protestat impotriva cancelarului german la sosirea acesteia in Dresda pentru Ziua Unitatii Germane (FOTO, VIDEO)

Cateva sute de persoane au iesit pe strazile din Dresda pentru a manifesta impotriva cancelarului Angela Merkel si a presedintelui Joachim Gauck cand acestia au sosit pentru evenimentele cu ocazia.

FOTO VIDEO Elena Udrea, absenta in prima zi la Teologie. inscrierea la master i-a fost girata deiPS Daniel. Profesorii de la Cluj: Sa se imbrace decent!

Elena Udrea nu a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar la Facultatea de Teologie din Cluj. Daca iPS Daniel, cel care a semnat binecuvantarea necesara intrarii la masterat, considera ca Udrea are calitatile cerute de Biserica pentru a studia la Teologie, profesorii de la Cluj ii recomanda sa se imbrace decent cand vine la Facultate.

Nunta extravaganta in Slovacia. Cei doi miri au purtat haine cusute si brodate cu fire de aur (FOTO, VIDEO)

Un cuplu de tigani din Slovacia au ales sa imbrace la propria nunta haine cusute si brodate cu fire de aur. Filmuletul cu nunta miresei Evka, in varsta de 19 ani, si a sotului ei, Lucas.

FOTO+VIDEO. PNTCD se autodistruge, pe mana lui Marian Munteanu. Propunere unica in perioada postdecembrista

Propunerea aripii Pavelescu: taranistii sa-si dea demisia pentru a candida la parlamentare din partea altui partid.

Un jurat de la X Factor, cu zona intima la vedere? Cum a fost surprins acesta in timpul auditiilor (FOTO, VIDEO)

Simon Cowell, unul dintre juratii de la X Factor din Statele Unite ale Americii a devenit tinta glumelor dupa ce a aparut intr-o ipostaza stanjenitoare la auditii, telespectatorii gandindu-se la.

Alerta de incendiu la Iulius Mall din Iasi: 350 de copii au fost evacuati (FOTO, VIDEO)

Aproximativ 350 de copii au fost evacuate din Iuliul Mall din Iasi, din cauza unei alarme de incendiu, potrivit B1 TV. Se pare ca mai multe echipaje SMURD, precum si doua ambulante, au venit la fata locului.

FOTO VIDEO Sirienii, sub ploaia de bombe rusesti

Actiunile militare crescande ale Rusiei in Siria forteaza elemente moderate din opozitia siriana sa ajunga in mainile extremistilor, a declarat un purtator de cuvant al Departamentului de Stat de la Washington. Mark Toner a spus ca noile lovituri aeriene rusesti si siriene fac ca actuala situatie dificila sa fie si mai confuza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )