Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO VIDEO Formula 1: Haas, prima echipa care si-a prezentat monopostul pentru noul sezon

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Formula 1: Haas, prima echipa care si-a prezentat monopostul pentru noul sezon

Echipa americana Haas F1 este prima care si-a prezentat monopostul pentru editia 2019 a Campionatului Mondial de Formula 1, monopost pe care il vor pilota in acest an francezul Romain Grosjean si danezul Kevin Magnussen. continuă pe Hotnews

NBA: Milwaukee Bucks, prima echipa care obtine 40 de victorii n actualul sezon

Milwaukee Bucks a deveni prima echipa care a obtinut 40 de victorii de la debutul actualei editii a ligii profesioniste nord-americane de baschet NBA), impunandu-se pe teren propriu, cu scorul de 148-129, in fata formatiei Washington Wizards, intr-o partida disputata miercuri seara.

Grecia devine prima tara care ratifica acordul de aderare la NATO al Macedoniei

Dupa ani de zile in care s-a opus, Grecia a devenit vineri prima tara care ratifica acordul de aderare al Macedoniei la Alianta Nord-Atlantica, dupa ce luna trecuta cele doua state au rezolvat un conflict vechi de zeci de ani privind numele statului fost iugoslav, relateaza Reuters citat de Mediafax.

FOTO VIDEO Transiluminatorul de vene. Aparatul gratie caruia micutii nu vor mai fi intepati inutil, pentru achizitionarea caruia au alergat sute de oameni

Copiii care vor ajunge de acum incolo la Unitatea de Primiri Urgente Pediatrie a Spitalului Judetean Valcea nu vor mai risca sa fie intepati inutil, gratie unui dispozitiv de ultima generatie primit ca donatie, in urma organizarii unui eveniment sportiv. Este vorba despre un transiluminator de vene, in valoare de 6400 de euro, capabil sa repereze venele periferice pentru proceduri medicale.

FOTO VIDEO Marturiile primilor pompieri care au intervenit la incendiul urias de la Alba Iulia: Exploziile erau tot mai violente

Pompierii din Alba Iulia care au participat la cea mai grea interventiei din cariera lor, cea din primele ore ale incendiului de la fabrica de condimente Solina, au fost premiati cu diplome de apreciere la sediul Institutiei Prefectului Alba.

FOTO VIDEO A inceput Festivalul gropilor, dupa dezghet. Cand spune Primaria ca va carpi strazile

Dupa ce am scapat de zapada, strazile din Focsani isi arata adevarata fata: gropi de toate marimile, care pun in pericol nu numai integritatea masinilor ci si vietile celor aflati in autoturisme.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

FOTO VIDEO Incendiu la un bloc de apartamente din Paris / Cel putin zece persoane au murit / O femeie este banuita ca ar fi provocat incendiul

Cel putin zece persoane, dintre care un copil, au murit, iar alte peste 30, inclusiv sase pompieri, au fost ranite, marti, intr-un incendiu care a distrus un bloc cu opt etaje din sud-vestul Parisului. Politia a retinut o femeie, aceasta fiind suspectata ca ar fi provocat intentionat incendiul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )