Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia devine prima tara care ratifica acordul de aderare la NATO al Macedoniei

Hotnews Hotnews,
 Grecia devine prima tara care ratifica acordul de aderare la NATO al Macedoniei

Dupa ani de zile in care s-a opus, Grecia a devenit vineri prima tara care ratifica acordul de aderare al Macedoniei la Alianta Nord-Atlantica, dupa ce luna trecuta cele doua state au rezolvat un conflict vechi de zeci de ani privind numele statului fost iugoslav, relateaza Reuters citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romania, prima tara in care Kaufland lanseaza un card de fidelitate

Retailerul german Kaufland a lansat Kaufland Card, un program de fidelitate care rasplateste clientii cu reduceri, puncte bonus si beneficii suplimentare. Lansarea este o premiera la nivel international, Romania fiind prima tara in care retailerul.

Tara care reintroduce pedeapsa cu moartea. Acestea sunt infractiunile

Sri Lanka va reintroduce dupa aproape 43 de cand nu a mai fost practicata, pedeapsa cu moartea. Drept urmare, in urmatoarele trei luni vor fi executati detinutii condamnati pentru trafic de droguri. De unde aceasta decizie. Maithripala Sirisena,PresedinteleSri Lanka a anuntat ca tara lui va introduce din nou pedeapsa cu executare. in acest sens, principala [] .

NBA: Milwaukee Bucks, prima echipa care obtine 40 de victorii n actualul sezon

Milwaukee Bucks a deveni prima echipa care a obtinut 40 de victorii de la debutul actualei editii a ligii profesioniste nord-americane de baschet NBA), impunandu-se pe teren propriu, cu scorul de 148-129, in fata formatiei Washington Wizards, intr-o partida disputata miercuri seara.

FOTO VIDEO Formula 1: Haas, prima echipa care si-a prezentat monopostul pentru noul sezon

Echipa americana Haas F1 este prima care si-a prezentat monopostul pentru editia 2019 a Campionatului Mondial de Formula 1, monopost pe care il vor pilota in acest an francezul Romain Grosjean si danezul Kevin Magnussen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )