Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Grindina mai mare decat oul de gaina a facut ravagii in judetul Teleorman

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Grindina mai mare decat oul de gaina a facut ravagii in judetul Teleorman

Prapad in judetul Teleorman. O furtuna extrem de puternica, insotita de caderi de grindina, a afectat serios mai multe localitati din sudul judetului Teleorman. Parbrize si acoperisuri sparte si culturi agricole distruse. Sunt doar cateva din pagubele lasate in urma de grindina cu bucati de gheata de marimea oului de gaina. continuă pe Adevărul

Nivelul de trai al Elvetiei clasat pe locul 3 in Europa, de 4 ori mai mare decat al Romaniei

Nivelul general de trai al Elvetiei, masurat prin venitul mediu exprimat in standardul puterii de cumparare, se claseaza pe locul 3 in Europa, dupa Luxemburg si Norvegia, si este de patru ori mai mare decat al Romaniei, potrivit unui raport publicat marti de Biroul Federal elvetian de Statistica /FSO/ si citat de corespondentul Radio Chine Internationale, si Agerpres. Potrivit acestui raport, venitul Elvetiei este de patru ori mai mare decat cel al Romaniei, Letoniei si Bulgariei si de doua ori mai ridicat decat al Greciei.

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a alocat 600.000 lei pentru cultele religioase din judet. Suma este de patru ori mai mare decat cea alocata ONG-urilor

Consiliul Judetean CJ) Bistrita-Nasaud a aprobat miercuri alocarea unui sprijin financiar in valoare de 600. 000 de lei catre cultele religioase din judet, 82% din aceasta suma urmand sa mearga catre protopopiatele, bisericile si manastirile ortodoxe, potrivit Agerpres. Suma alocata cultelor este de patru ori mai mare decat cea prevazuta in bugetul CJ pentru finantarile nerambursabile acordate asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor.

Nasul Rusanu, seful banilor. Salariul presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, de 10 ori mai mare decat cel al premierului

Munca la stat ii prieste sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara. Dan Radu Rusanu are un salariu de 10 ori mai mare decat cel al premierului. El primeste lunar 14 mii de euro. Iar postul sau este.

Somajul din Germania, de patru ori mai mare decat asteptarile

Somajul din Germania a crescut, in luna mai, de peste patru ori mai mult decat anticipau analistii, cea mai mare economie europeana fiind afectata de o iarna mai lunga si de criza din zona euro.

Consumatorii casnici din Republica Moldova platesc pentru gaze un tarif cu 30% mai mare decat cei din Romania

Tarifele pentru metan achitate de populatia din Republica Moldova sunt printre cele mai mici in Europa, dar sunt cu circa 30% mai scumpe decat in Romania si de opt ori mai mari ca in Kazahstan, arata un studiu realizat de agentia Ria Rating.

Consumul real al masinilor, cu 25% mai mare decat in brosuri! Vezi ultimul raport ICCT.

Diferenta intre consumul real si cel declarat de producatorii auto pentru modelele lor a devenit din ce in ce mai mare in ultimii zece ani. Un raport al ICCT Consiliul International pentru Transport Curat) arata ca in medie cu 25% este manipulat consumul real de catre producatori, conform autonews. com. In conditiile in care reglementarile privind emisiile de CO2 sunt tot mai dure, iar pana in 2020 limita maxima ar urma sa coboare la 95 g co2/km in UE, o alta problema tinde sa creeze conditii .

HTC va lansa in acest an un model HTC One cu ecran mai mare decat modelul actual

Compania taiwaneza HTC se pregateste sa lanseze in acest an un nou model HTCOne, care va avea aceleasi specificatii tehnice precum modelul actual, insa va fi dotat cu un ecran mai mare, intre 5 so 6.

Nivelul de trai al acestei tari este de PATRU ori mai ridicat decat cel al Romaniei

Nivelul general de trai al Elvetiei, masurat prin venitul mediu exprimat in standardul puterii de cumparare, se claseaza pe locul 3 in Europa, dupa Luxemburg si Norvegia, si este de patru ori mai mare decat al.

Nivelul de trai al Elvetiei, pe locul 3 in Europa si de 4 ori mai mare ca in Romania

Nivelul general de trai al Elvetiei, masurat prin venitul mediu exprimat in standardul puterii de cumparare, se claseaza pe locul 3 in Europa, dupa Luxemburg si Norvegia, si este de patru ori mai mare decat al Romaniei, potrivit unui raport publicat marti de Biroul Federal elvetian de Statistica.

FOTO VIDEO Caderile de stanci pe DN 57 au oprit circulatia in Clisura Dunarii

Pe sectorul DN57 km 24+600 - 24+700, se restrictioneaza circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima admisa mai mare de 7. 5 to. Circulatia autovehiculelor rutiere se va desfasura deviat pe urmatoarea ruta ocolitoare: Orsova - DN6 intersectie cu DN57: Oravita - Moldova Noua - Dubova. Restrictia este instituita datorita alunecarilor de teren la Dubova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )