Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO VIDEO Halloween la Casa Alba. Presedintele si prima-doamna au impartit dulciuri copiilor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Halloween la Casa Alba. Presedintele si prima-doamna au impartit dulciuri copiilor

Donald Trump si sotia sa Melania au organizat mai devreme festivitatile de Halloween, la Casa Alba. Cuplul prezidential si-a facut aparitia in fata oaspetilor pe acordurile melodiei Familia Addams si a impartit dulciuri copiilor. continuă pe Adevărul

Cainele care l-a alergat pe liderul Statului Islamic a fost invitat la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a invitat la Casa Alba pe cainele erou care a alergat in tunel dupa liderul Statului Islamic si a ramas ranit in urma operatiunii, scrie The New York Times NYT).

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Stim cu totii ca Halloween este o sarbatoare importanta in Statele Unite, dar iata cum a ales Donald Trump sa decoreze Casa Alba, simbolul Americii, cu aceasta ocazie! .

Cainele care l-a alergat pe liderul Statului Islamic a fost invitat la Casa Alba (FOTO)

Cainele erou care a contribuit decisiv la moartea lidrului Statului Islamic a fost invitat de presedintele american Donald Trump la Casa Alba, anunta The New York Times NYT). Dupa ce a dezvaluit o.

Modul unic in care NASA sarbatoreste Halloween-ul. Arata exoplanete cu nori din sticla sau care au supravietuit coliziunii cu propria stea (FOTO, VIDEO)

Cu ocazia Halloween-ului, NASA a prezentat mai multe exoplanete si stele care au parte de conditii extreme, in unele cazuri chiar de scenarii SF. Astfel, intr-unul dintre cazuri, NASA prezinta o planeta ai.

FOTO VIDEO Drama oamenilor care insista sa traiasca la Geamana, langa cel mai mare iaz de steril din Europa

O femeie in varsta de 75 de ani, din Muntii Apuseni, care traieste in apropierea iazului de la Valea Sesei, mai are putin pana ce apa toxica si sterilul ii vor inunda casa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )