Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO VIDEO Jennifer Aniston danseaza la bara in filmul Noi suntem familia Miller

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Jennifer Aniston danseaza la bara in filmul Noi suntem familia Miller

La sfarsit de vara, mai primim o comedie, Were Millers - Noi suntem familia Miller, cu Jennifer Aniston si Jason Sudeikis. Dupa parodia apocaliptica A venit sfarsitu! si comedia inteligenta Fata care promitea, avem comedie cu o familie, care nu e pentru familie, caci are multe vulgaritati. Premiera e vineri, 30 august. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Nokia Lumia 1020, folosit pentru un fotoreportaj din National Geographic

Nokia vrea cu orice pret sa-si promoveze noile telefoane, iar Lumia 1020 este varful de lance. Smartphone-ul cu 41 de megapixeli si cea mai buna camera foto din lume a fost folosit pentru un fotoreportaj care va fi publicat in revista National Geographic.

Concurs foto-video Vreau o Romanie mai curata! - Inscrie-ti proiectul in concurs pana pe 30 august!

Concursul Vreau o Romanie mai curata! premiaza initiativele de responsabilitate sociala care vizeaza protectia mediului. Orice ONG care a avut si are in desfasurare actiuni de protectie a mediului poate inscrie un proiect postand fotoreportaje si materiale video. Ultima zi de inscriere a proiectelor este 30 august, iar in urma jurizarii pe 3 septembrie vor fi anuntati castigatorii atat la categoria ONG-uri, cat si la categoria Public. Premiile se vor anunta pana la data de 3 septembrie 2013. Inscrie-te in concurs!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )