Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO VIDEO Marsul pentru viata de la Sibiu. intre ce spun preotii si ce spune multimea

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Marsul pentru viata de la Sibiu. intre ce spun preotii si ce spune multimea

Aproximativ 700 de oameni au participat la Marsul pentru viata din Sibiu, eveniment anual organizat la nivel national pentru a determina reducerea numarului de avorturi. Mesaj repetat si la microfoane, dar care in randul oamenilor a avut alta forma: de a-i opri pe Ion si pe Gheorghe sa se poata casatori. continuă pe Adevărul

FOTO si VIDEO Marsul pentru viata de la Sibiu. intre ce spun preotii si ce spune multimea

Aproximativ 700 de oameni au participat la Marsul pentru viata din Sibiu, eveniment anual organizat la nivel national pentru a determina reducerea numarului de avorturi. Mesaj repetat si la microfoane, dar care in randul oamenilor a avut alta forma: de a-i opri pe Ion si pe Gheorghe sa se poata casatori.

Profesorii de religie din Constanta, obligati sa participe la Marsul pentru Viata: Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar (FOTO)

Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar Constanta prin care se precizeaza ca profesorii de religie sunt obligati sa participe la Marsul pentru Viata. Adresa a intrat.

Lia Bugnar, despre Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns in Parcul Tineretului. La manifestatie participa peste 4.000 de oameni

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in Parcul Tineretului, numarul acestora depasind 4. 000, dupa ce pe traseu li s-au alaturat si alti oameni. Circulatia a fost oprita pe.

Marsul pentru viata: Peste 1.000 de persoane participa in Bucuresti la un miting impotriva avortului (VIDEO)

E mars impotriva avorturilor in Capitala. Anul acesta, mitingul pentru viata are loc in aproape 300 de localitati din Romania si Republica Moldova, sub genericul Ajuta Mama si.

Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentru viata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3 argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familia traditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantii la mars acuza filmul Frumoasa si Bestia de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

​Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentruviata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familiatraditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantiila mars acuza filmul “Frumoasa si Bestia” de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

Mars pentru viata. Primarul Zalaului, despre casatoria intre persoanele de acelasi sex: Este o agresiune aproape brutala impotriva familiei crestine FOTO VIDEO

Marsul pentru viata a scos in strada, in acest an, la Zalau, circa 1. 000 de persoane care au militat impotriva avorturilor si au sustinut valorile familiei crestine traditionale.

FOTO VIDEO Ruga, leac anti-avort. Mitropolitul Clujului: Nu s-ar prabusi Romania daca toate tinerele familii ar avea macar cate trei copii

Discutand cu multi tineri, am ajuns la o concluzie foarte interesanta: avem baieti, baietasi, pustani, dar barbati nu prea, spune, de la microfon, un pastor din Cluj, in fata unei multimi de peste 500 de oameni veniti sa participe la Marsul pentru viata. La eveniment au participat oameni de toate varstele, etniile si categoriile sociale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )