Libnet.ro
UNICEF

20:30

Marsul pentru viata: Peste 1.000 de persoane participa in Bucuresti la un miting impotriva avortului (VIDEO)

B1 B1,
Marsul pentru viata: Peste 1.000 de persoane participa in Bucuresti la un miting impotriva avortului (VIDEO)

E mars impotriva avorturilor in Capitala. Anul acesta, mitingul pentru viata are loc in aproape 300 de localitati din Romania si Republica Moldova, sub genericul Ajuta Mama si. continuă pe B1

Lia Bugnar, despre Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns in Parcul Tineretului. La manifestatie participa peste 4.000 de oameni

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in Parcul Tineretului, numarul acestora depasind 4. 000, dupa ce pe traseu li s-au alaturat si alti oameni. Circulatia a fost oprita pe.

Mitropolitul Banatului, la Marsul pentru viata: Peste Romania a trecut si al treilea Razboi Mondial. Au pierit mai multi decat in primele doua razboaie FOTO

La Marsul pentru Viata de la Timisoara au participat aproximativ 250 de persoane. Mitroplitul Banatului, Ioan Selejan, s-a adresat credinciosilor care au participat la eveniment.

Profesorii de religie din Constanta, obligati sa participe la Marsul pentru Viata: Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar (FOTO)

Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar Constanta prin care se precizeaza ca profesorii de religie sunt obligati sa participe la Marsul pentru Viata. Adresa a intrat.

Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentru viata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3 argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familia traditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantii la mars acuza filmul Frumoasa si Bestia de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

​Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentruviata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familiatraditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantiila mars acuza filmul “Frumoasa si Bestia” de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

Peste 1.000 de persoane au participatla Marsul pentru viataorganizatla Alba Iulia

Peste o mie de persoane au participat sambata la evenimentul Marsul pentru viata de la Alba Iulia, o initiativa civica, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!, sprijinit de Biserica Ortodoxa Romana.

Mars pentru viata in Salaj. Peste 1.000 de persoane au anuntat ca ies in strada sambata impotriva avortului

Peste 1. 000 de persoane din Zalau au anuntat ca vor lua parte sambata, 25 martie, la cea de-a treia editie a Marsului pentru viata.

VIDEOPeste 4.000 de persoane, intre care preoti, participa in Bucuresti la Marsul pentru viata

Marsul pentru viata 2017, cu tema Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, se desfasoara, sambata, in Bucuresti si in alte 139 de orase din tara, precum si in 110 orase din Republica Moldova. in Capitala, manifestantii au pornit din Parcul Unirii in mars spre Parcul Tineretului, unde va avea loc un concert. in acelasi timp, in Capitala au aparut si mesaje pentru libertatea de alegere.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )