Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu. Primele reactii. Jojo: Gyuri era definitia artistului frumos boem

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Moartea sa a provocat durere in comunitatea artistica.

FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu. Primele reactii. Florin Constantin (Divertis): S-a stins un zambet mare cat o lume

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Moartea sa a provocat durere in comunitatea artistica.

A murit Ioan Gyuri Pascu! Actorul a suferit un infarct!

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului Divertis, a decedat in aceasta dimineata la varsta de 55 de ani. Cauza decesului nu a fost inca confirmata, insa se speculeaza ca acesta a suferit un infarct.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul National de Medicina Legala

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu, care a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani, a fost depus la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, unde va avea loc autopsia.

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la INML. Artistului i se va face autopsia

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, iar marti va avea loc autopsia. Este la noi, dar nu se va face autopsia astazi, pentru ca a fos.

Jojo, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica

Ioan Gyuri Pascu a fost un om cu adevarat special, un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica, a declarat Catalina Grama Jojo), care a fost colega cu actorul in grupul Divertis, luni dimineata, dupa ce presa a anuntat moartea artistului in varsta de 55 de ani.

Dacian Ciolos, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un artist complet, actor creativ si muzician inspirat, om al cuvantului vorbit si scris, spontan si profund spiritual

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, luni, regretul cu privire la moartea artistlui Ioan Gyuri Pascu, care a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator, la varsta de 55 de ani.

Actorul Doru Ana, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un om absolut extraordinar, nu ca era cunoscut si arhicunoscut pe strada. Avea atatia prieteni, atatia oameni care il iubeau, oriunde te duceai in tara asta, avea o usa deschisa

Actorul Doru Ana, partener de scena cu Ioan Gyuri Pascu in spectacolul Tache, Ianke si Cadir a precizat ca artistul se simtea slabit, in ultimul timp, insa era determinat sa se reintoarca pe scena.

VIDEO+FOTO. Ioan Gyuri Pascu a murit, dar arta lui va ramane in memoria romanilor. A facut de toate: a cantat, a jucat, a scris

Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, cunoscut, in special, pentru activitatea din grupului de umor Divertis. S-a nascut la 31 august 1961 in orasul Agnita, pe atunci in regiunea Brasov, azi in Judetul Sibiu. Artistul povesteste pe site-ul propriu, ca era un copil mic, plapind, extrem de slab, dar si extrem de vioi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )