Libnet.ro
UNICEF

17:01

FOTO VIDEO Noi fotografii din copilaria lui Kim Jong-un, pregatindu-se sa devina liderul Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Noi fotografii din copilaria lui Kim Jong-un, pregatindu-se sa devina liderul Coreei de Nord

Postul national de televiziune din Coreea de Nord a publicat o serie de fotografii noi ale liderului suprem Kim Jong-un, din copilaria si preadolescenta sa. Imaginile bine ascunse de regimul de la Phenian au fost proiectate pentru prima data pe fundalul unui concert organizat pentru aprecierea fortelor aeriene nord-coreene. continuă pe Adevărul

Noi imagini din copilaria lui Kim Jong Un

Televiziunea de stat nord-coreeana a a difuzat fotografii nepublicate pana acum din copilaria lui Kim Jong Un. Imaginile au fost prezentate in cadrul unui concert in care liderul nord-coreean s-a intalnit cu membrii fortelor ariene, scrie pe situl postului american de televiziune NBC.

FOTO VIDEO Loviti de ape din toate partile, dar cu credinta in suflet. La Rascaieti, oamenii au prin ape ca sa ia Lumina

Chiar daca au fost loviti de ape in Sambata Mare, satenii din Rascaieti, judetul Dambovita, nu au stat in case in noaptea de inviere si au tinut cu orice chip sa ia lumina sfanta de la biserica. Au mers carati pebrate sau in spate, desculti, cu carutele sau cu cizme de cauciuc pentru a ajunge la biserica din sat, care era incojunrata de ape.

FOTO VIDEO LG G Watch, ceasul inteligent care te va auzi mereu

LG a adus noi detalii despre ceasul sau inteligent care foloseste sistemul de operare Android Wear, construit special de Google pentru astfel de device-uri.

FOTO VIDEO Parintele Arsenie Papacioc, spitalul de urgenta al sufletelor

A practicat fotbalul si atletismul, a fost angajat la fabrica de armament Malaxa, apoi a fost primar, posesor al unui Ford cu numar mic. in 1949, a devenit calugarul Arsenie. 100 de ani de la nasterea sa, va prezentam portretul acestui mare duhovnic, cu noi marturii despre sfintenia sa.

FOTO VIDEO Accident pe DN7: cativa localnici s-au imbulzit sa colecteze motorina scursa din rezervorul unei cisterne implicate in accident

Traficul a fost blocat timp de o ora,marti seara, pe DN 7, in comuna Bascov, din cauza unui accident. Zeci de localnici s-au napustit cu galeti, bidoane si orice recipient care le-a venit la indemana pentru a recupera motorina scursa din rezervorul spart al cisternei implicata in evenimentul rutier. Coloanele de masini au depasit cinci kilometri pe ambele sensuri de mers.

FOTO VIDEO 325 de ani de la incendiul care a transformat Biserica Neagra in simbolul Brasovului

Pe 21 aprilie 1689 un incendiu devastator a mistuit zeci de case din centrul orasului, dar si Biserica Evanghelica denumita la acea vreme Sfanta Maria. 50 de ani a durat reconstructia ei, dar a fost lasata de culoarea funinginii si denumita Biserica Neagra.

FOTO VIDEO Stadion fabulos construit in Ungaria. Arena din Felcsut, de langa casa lui Viktor Orban, arata ca o catedrala

Maghiarii vor inaugura, luni, stadionului din localitatea Felcsut, unde se afla Academia de Fotbal Ferencz Puskas. Stadionul se afla langa casa premierului Viktor Orban.

FOTO VIDEO Trupul unui tanar a fost gasit intr-un lac de acumulare, era legat de maini, iar la gat era infasurat cu o funie

Trupul unui tanar a fost gasit, duminica, fara suflare, intr-un lac de acumulare din comuna Leresti. Baiatul avea infasurata dupa gat o funie, iar mainile erau legate. Pe mal a fost gasit si un cutit. Oamenii legii iau in calcul atat ipoteza unei sinucideri, cat si pe cea a unei crime.

FOTO VIDEO Mesajul pascal al PS Lucian Mic, episcopul Caransebesului

Pastorala din acest an a PS Lucian Mic vorbeste despre legatura dintre inviere si Euharistie, dat fiind fapul ca Sfantul Sinod a declarat anul 2014 anul Sfintei Euharistii.

FOTO VIDEO Principele Radu si principesa Margareta au luat lumina la Deva

Azinoapte altetele lor regala principele Radu al Romaniei si principesa Margareta au luat lumina invierii de la Catedrala Episcopala din Deva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )