Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO VIDEO Orasul de vacanta. Nopti albe la NEVERSEA 2018

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Orasul de vacanta. Nopti albe la NEVERSEA 2018

Plaja Modern din Constanta s-a transformat intr-un oras de vacanta la NEVERSEA 2018. Festivalul a creat o atmosfera in care muzica este doar pretextul pentru cateva ore petrecute intr-o lume fantastica, cu jocuri, desene pe piele, acrobatii, relaxare, cumparaturi. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Orasul de vacanta. Nopti albe la NEVERSEA 2018. Omagiu adus lui Avicii, pe scena festivalului

Plaja Modern din Constanta s-a transformat intr-un oras de vacanta, la NEVERSEA 2018. Festivalul a creat o atmosfera in care muzica este doar pretextul pentru cateva ore petrecute intr-o lume fantastica, cu jocuri, desene pe piele, acrobatii, relaxare, cumparaturi.

FOTO Cat de costa o zi la NEVERSEA 2018, cel mai mare festival desfasurat pe o plaja din Europa

Daca ti-ai propus sa-l vezi pe Armin van Buuren, Steve Aoki , sa dansezi pe ritmurile celor de la The Script, Subcarpati, Scooter si multi alti artisti, trebuie sa stii cateva preturi pentru ati face bugetul pentru NEVERSEA 2018.

VIDEO LIVE Festivalul NEVERSEA 2018, transmis in direct de pe plaja Modern

NEVERSEA 2018, cel mai mare festival de pe plaja desfasurat in Europa, poate fi urmarit in transmisiune directa de la Constanta.

Armin van Buuren pe scena NEVERSEA 2018. Ce surprize sunt pregatite in cea de-a treia zi de festival

NEVERSEA 2018 a ajuns in cea de-a treia zi de festival. Pentru sambata, 7 iulie, organizatorii au pregatit un program in care nume mari de artisti vor urca pe cele cinci scene amenajate pe plaja.

NEVERSEA 2018, ziua a doua. Care este programul de vineri si cine urca pe scena

A doua zi a festivalului NEVERSEA 2018 are startul la ora 12, cand publicul este asteptat pe plaja Modern din Constanta pentru a nu pierde nimic din programul pregatit de organizatori.

Hardwell, la NEVERSEA 2018: Romanii stiu sa se distreze

Manuel Riva si Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas Steve, Alan Walker, Yellow Cab, GTA si alti artisti au incins atmosfera in prima zi a Festivalului NEVERSEA 2018. Mii de oameni au dansat in fata celor cinci scene amenajate pe plaja Modern din Constanta.

NEVERSEA 2018 incepe astazi. Programul primei zile

Cel mai mare festival desfasurat pe o plaja din Romania, NEVERSEA, incepe joi, 5 iulie. Timp de patru zile, peste 200 de artisti, vor canta pe cele sase scene amplasate pe plaja Modern din Constanta.

incepe NEVERSEA 2018. Programul primei zile al celui mai mare festival de pe plaja din Europa

Cel mai mare festival desfasurat pe o plaja din Romania, NEVERSEA, incepe joi, 5 iulie. Timp de patru zile, peste 200 de artisti, vor canta pe cele sase scene amplasate pe plaja Modern din Constanta.

CM 2018: Franta e in semifinale, dupa 2-0 cu Uruguay (FOTO, VIDEO)

Nationala de fotbal a Frantei este prima echipa calificata in semifinalele Campionatului Mondial. Reprezentantii Cocosului galic au invins, vineri, fara prea multe probleme, nationala Uruguayului,.

FOTO VIDEO Gospodarii si strazi inundate in doua localitati din Sibiu, in urma unei ploi torentiale

Autoritatile intervin, sambata seara, in localitatile Sacadate si Apoldu de Sus, din judetul Sibiu, afectate de o ploaie torentiala care a inundat gospodarii, subsoluri de cladiri si strazi. Localnicii spun ca in 15 20 de minute de precipitatii nivelul apei a ajuns la jumatate de metru pe strazi si s-au format torenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )