Libnet.ro
UNICEF

13:30

CM 2018: Franta e in semifinale, dupa 2-0 cu Uruguay (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CM 2018: Franta e in semifinale, dupa 2-0 cu Uruguay (FOTO, VIDEO)

Nationala de fotbal a Frantei este prima echipa calificata in semifinalele Campionatului Mondial. Reprezentantii Cocosului galic au invins, vineri, fara prea multe probleme, nationala Uruguayului,. continuă pe B1

Franta in semifinale la Cupa Mondiala

In primul sfert de finala de la Cupa Mondiala echipa Frantei a invins Uruguay, cu 2-0, la capatul unui meci dominat de la un capat la celalalt.

CM 2018: ncepe spectacolul din sferturi - Uruguay vs Franta si Brazilia vs Belgia, duelurile de foc ale zilei

Campionatul Mondial de fotbal a ajuns in faza sferturilor de finala, iar ziua de vineri propune doua meciuri de gala. Primele priviri vor fi atintite catre confruntarea dintre doua foste campioane mondiale. Uruguay in 1930 si 1950) si Franta 1998) vor deschide spectacolul din sferturi, de la ora 17:00. in ultimul duel al zilei, de la ora 21:00, se vor intalni Brazilia, cvintupla castigatoare a trofeului, si ambitioasa reprezentativa a Belgiei. Ambele partide vor fi transmise in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR! (FOTO, VIDEO)

30:Numarul protestatarilordin Piata Victoriei a ajuns la cateva sute. 20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc,.

FOTO VIDEO Devastati de durere dupa esecul cu Belgia, fanii japonezi au impresionat prin comportamentul lor: au ramas sa strnga gunoiul din tribune

Japonia a parasit Campionatul Mondial din Rusia in optimi dupa un meci dramatic cu Belgia scor 3-2), desi conducea cu 2-0 in minutul 68. infrangerea dureroasa a nationalei nu i-a impiedicat pe suporterii niponi sa aiba un comportament admirabil la sfarsitul meciului de pe Rostov Arena. Dupa fluierul de final, ei au ramas si au curatat de gunoaie sectorul de stadion pe care l-au ocupat.

FOTO VIDEO Mai multi protestatari au blocat o trecere de pietoni in Piata Victoriei

Cateva zeci de protestatari au blocat, vineri seara, o trecere de pietoni din Piata Victoriei. Mai multi oameni s-au asezat pe asfalt.

CM 2018: Suedia s-a calificat in sferturi, dupa o victorie la limita in fata Elvetiei (FOTO, VIDEO)

Echipa nationala a Suediei s-a calificat din nou in sferturile de finala ale unui Campionat Mondial. Nordicii au trecut, marti, pe stadionul din Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 0-0 la pauza), de reprezen.

SOC la CUPA MONDIALA! Dupa Argentina, si BRAZILIA si-a facut bagajele. Belgia a produs MAREA SURPRIZA (FOTO, VIDEO)

Brazilia a fost eliminata de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Nationala Selecao a fost invinsa vineri, la Kazan, de echipa Belgiei, in sferturile de finala ale competitiei, cu scorul de 2-1 2-0 la.

O noua seara de proteste in Piata Victoriei: imbranceli intre manifestanti si jandarmi (FOTO, VIDEO)

00 Aproximativ 2. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Au loc din nou imbranceli intre jandarmi si oamenii din strada, manifetsantii incercand sa ocupe partea carosabila din fata.

E OFICIAL! Gianluigi Buffon a dat LOVITURA. Legendarul portar, transferat la PSG. Clipul FABULOS cu care francezii l-au prezentat (FOTO, VIDEO)

Gianluigi Buffon si-a incheiat aventura de 17 ani la Juventus Torino. Portarul italian a semnat, vineri, un contract pe un an, cu optiune pentru inca unul, cu gruparea Paris Saint-Germain PSG), a anuntat clubul f.

Continua actiunile REZIST: Protestatarii BLOCHEAZA Soseaua Bucuresti - Ploiesti (FOTO, VIDEO)

Protestatarii rezist ies din nou in strada, vineri, in semn de protest fata de ultimele modificari ale codurilor penale. La ora transmiterii acestei stiri, mai multe persoane traverseaza trecerea de pietoni d.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2993 seconds )