Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Parada 1 Decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin traditionala parada militara

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Parada 1 Decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

FOTO VIDEO Sute de participanti la manifestarile de Ziua Nationala la Turnu Severin

Ploaia rece nu i-a tinut departe pe severineni de locul unde s-au desfasurat manifestarile de Ziua Nationala. Acestia au venit in numar mare in centrul orasului pentru a vedea parada militara.

FOTO VIDEO Parada militara cu confeti la Alba Iulia. Peste 10.000 de oameni au sarbatorit Ziua Nationala in orasul Marii Uniri

Miile de romani prezenti la Alba Iulia pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei au putut asista la o defilare militara spectaculoasa. Organizatorii au avut ideea de aduce tunuri cu confeti, care au creat o atmosfera deosebita, chiar daca prezenta militara nu a fost la fel de numeroasa ca in anii trecuti.

Parada de 1 Decembrie 2017. Programul manifestatiilor de Ziua Nationala a Romaniei din Craiova

De Ziua Nationala a Romaniei, craiovenii sunt invitati incepand cu ora 10. 00 sa sarbatotreasca ziua de 1 Decembrie in centrul orasului.

FOTO VIDEO Peste 2.000 de zalauani au sarbatorit in strada Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in acest an printr-o serie de activitati, din care nu a lipsit traditionala parada militara.

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, in Baia Mare

Baimarenii vor avea ocazia sa vada o ceremonie militara, cu folosirea tehnicii si echipamentelor din dotarea structurilor militare din Garnizoana Baia Mare. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in data de 1 Decembrie.

PARADA MILITARA 2017. Incident de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita ca in fiecare an cu o parada militara spectaculoasa. in acest an aproximativ 3. 500 de militari romani, dar si din mai.

Premiera la Parada Militara de Ziua Nationala. Pentru prima data Ion Iliescu nu a participat la evenimentul de la Arcul de Triumf

Premiera la parada militara de la Arcul de Triumf de 1 decembrie! Pentru prima data fostul presedinte Ion Iliescu nu a fost vazut la Ziua Nationala in tribuna oficiala alaturi de ceilalti oficiali.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Alexandria. Sute de alexandreni au asistat la parada militara

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Alexandria, ca in fiecare an, printr-o ceremonie militara. Sute de alexandreni, cu mic cu mare, au iesit in strada pentru a asista la parada. De Ziua Nationala, teleormanenii sunt invitati la un spectacol de muzica usoara si populara.

Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )