Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Hotnews Hotnews,
 Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose: Merg la parada de 1 Decembrie. Voi sta la tribuna

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente. La.

Premierul Mihai Tudose a rabufnit! L-a dat afara din Ministerul Educatiei

Gabriel Liviu Ispas a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Decizia a fost publicata miercuri seara in Monitorul.

Consiliul de Administratie al BNR solicita o intalnire cu premierul Mihai Tudose: Despre ce se va discuta in cadrul intrevederii

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a anuntat marti ca ii solicita o intalnire premierului Mihai Tudose, dupa ce a luat act de declaratiile publice ale acestuia,.

Premierul va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Premierul Mihai Tudose a anuntat, astazi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

Parada de Ziua Nationala anuntata la Alba Iulia, inlocuita cu un ceremonial militar. Liderii PSD fug de orasul Marii Uniri

Parada anuntata in urma cu o saptamana pentru Ziua Nationala ce va fi sarbatorita vineri, 1 decembrie, la Alba Iulia va fi inlocuita cu un ceremonial militar mult mai restrans. Vor participa 300 de militari si 25 de mijloace tehnice de lupta.

Premierul Tudose a anuntat ca merge la parada de 1 Decembrie si va sta in tribuna. Ce a spus despre Dragnea

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca va participa la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei, din tribuna. La inceputul saptamanii, el a declarat ca nu va participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni, invocand niste probleme in Braila.

Mihai Tudose: Guvernul sustine revitalizarea Vaii Jiului prin turism

Premierul Mihai Tudose si vicepremierul Ion Marcel Ciolacu au primit, miercuri, la Palatul Victoria, o delegatie a primarilor din Valea Jiului, judetul Hunedoara. Guvernul sustine proiectele care pot contribui la dezvoltarea Vaii Jiului si revitalizarea acestei zone prin turism, a declarat premierul Mihai Tudose, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose despre angajatii APIA care protesteaza in fata Guvernului: Un director din teritoriu primeste 12.497 lei/ Li se pare putin, noua ni se pare ca e mult

Premierul Mihai Tudose nu se arata impresionat de problemele ridicate de angajatii APIA Agentia Plati si Interventie pentru Agricultura) care protesteaza in Piata Victoriei, chiar in timpul sedintei de Guvern. Apropo de salarizare, apropo de manifestatiile din fata Guvernului, informatie publica cat are unul dintre domnii din fata: 12. 498 lei salariul lunar. un director de la APIA, din teritoriu. Li se pare putin, noua ni se pare ca e mult, a afirmat premierul la inceputul sedintei de Guvern.

Mihai Tudose, palma pentru Dragnea: Am incredere in OLAF. Legile Justitiei nu sunt ale Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a dezis de legile Justitiei, spunand, la Parlament, ca nu este un pachet legislativ asumat de Guvern, ci de majoritatea parlamentara. intrebat daca are incredere in OLAF, in contextul in care inspectorii europeni au declanstat dosarul Belina, in care este implicat Liviu Dragnea, premierul a raspuns: Da, am incredere in OLAF.

Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste: Legile justitiei sunt in Parlament, modificarile Codului fiscal sunt in Parlament

Premierul Mihai Tudose spune ca nu se simte vizat de proteste, el spunandu-le luni jurnalistilor ca legile justitiei, precum si Codul fiscal, sunt in Parlament. Legile justitiei sunt in Parlament, deci nu raspund eu ca si Guvern. In ceea ce priveste modificarile din Codul Fiscal, isi urmeaza cursul, sunt in Parlament. ) Eu m-am uitat si eu la televizor aseara. Eu n-am vazut vreo palma din aia mare cu fiscalitatea, a afirmat Mihai Tudose, citat de News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )