Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO VIDEO Piata Cetatii din Baia Mare va fi reabilitata

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Piata Cetatii din Baia Mare va fi reabilitata

Un alt proiect finantat din fonduri europene a fost lansat in urma cu doar cateva zile in Baia Mare. Lucrarile prevad reabilitarea si promovarea identitatii culturale si istorice a Pietei Cetatii si a Turnului Stefan. Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013: Axa prioritara 1 Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere, domeniul major de interventie 1. continuă pe Adevărul

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul.

VIDEO HCM Baia Mare, victorie usoara in fata celor de la CSU Neptun Constanta

In prima etapa a returului Ligii Nationale de handbal feminin HCM Baia Mare s-a impus usor in fata celor de la CSU Neptun Constanta. Fetele antrenate de Costica Buceschi si Magda Kovacs au castigat cu scorul de 31-17, la finalul unei partide in care cei 3. 000 de spectatori faceau valuri.

FOTO VIDEO Oamenii simpli au scris, langa Monumentul Eroilor, din candele aprinse Dinu, te sustinem

Oameni simpli s-au strans, astazi, in Piata Vasile Milea, in semn de protest pentru ca Danut Dinu nu mai este purtator de cuvant al Politiei Arges. Nu au ales o locatie l-a intamplare! S-au adunat in fata Monumentului Eroilor, pentru ca, ei il consider un erou pe comisarul sef. Mai mult decat atat, au depus flori, au purtat pe maini banderole albe pe care era inscriptionat Danut D. , iar iar candele aprinse au scris Dinu, Te sustinem.

FOTO VIDEO Culmea protestului, la Pitesti: lozinci de sustinere a unui politist, anchetat pentru un mesaj controversat postat pe Facebook

Oameni simpli s-au strans, duminica, in Piata Vasile Milea, in semn de protest pentru ca Danut Dinu nu mai este purtator de cuvant al Politiei Arges. Nu au ales un loc de protest la intamplare, ci s-au adunat in fata Monumentului Eroilor, pentru ca ei il considera un erou pe comisarul-sef. Mai mult, au depus flori, au purtat pe maini banderole albe pe care era inscriptionat Danut D. , iar din candele aprinse au scris Dinu, Te sustinem.

FOTO VIDEO Cel mai prost imbracate vedete la Gala SAG Awards

Vorbim de ceremonia de premiere Screen Actors Guild Awards din Los Angeles, de la Centrul Expozitional Shrine, unde cei mai mari actori si actrite si-au facut simtita prezenta in cele mai pretentioase tinute pentru covorul rosu, pentru a aflalista castigatorilor SAG de anul acesta. insa asta nu inseamna ca au si reusit sa impresioneze placut!.

FOTO VIDEO Meditatii in Casa Domnului. Preotul care pastoreste elevii comunitatii ca sa ia BAC-ul

30 de elevi cu posibilitati materiale reduse, de la mai multe licee din Focsani, fac zilnic meditatii la Biserica Sfantul Ilie Tesviteanul, cu profesori voluntari.

FOTO VIDEO Trag Smarties pe nas: moda periculoasa in randul elevilor de gimnaziu

Parinti din mai multe tari au descoperit cu stupoare ca odraselele lor trag pe nas praf de bomboane Smarties in dorinta de a se da mari in fata prietenilor si a colegilor. Momentele in care se drogheaza sunt filmate sau pozate si postate pe Facebook si YouTube.

FOTO VIDEO Manchinele care promoveaza frumusetea feminina naturala au starnit furie si dezgust

O campanie lansata de brandul vestimentar American Apparel a dezlantuit un val de reactii negative din partea celor care au dat cu ochii de manechinele din plastic postate in vitrina unui magazin din New York.

FOTO VIDEO Afacere traditionala cu bureti de fag la Bocsa

Ciupercaria de la Bocsa o mandrie a produselor traditionale din Romania. Bio Gardena este in reorganizare dar spune ca va mentine Bocsa pe harta produselor traditionale.

FOTO VIDEO Vizita care a marcat finalul unei ere: cum a fost primit Ceausescu la Phenian in 1971

Vizita lui Nicolae Ceausescu in Coreea de Nord din 1971 redevine viral pe internet in aceste zile. Manifestatiile de un fast uimitor il socheaza chiar si pe Ceausescu, care, la revenirea in tara schimba politica si introduce masuri noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )