Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO VIDEO Piata Cetatii din Baia Mare va fi reabilitata

Un alt proiect finantat din fonduri europene a fost lansat in urma cu doar cateva zile in Baia Mare. Lucrarile prevad reabilitarea si promovarea identitatii culturale si istorice a Pietei Cetatii si a Turnului Stefan. Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013: Axa prioritara 1 Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere, domeniul major de interventie 1.

Un impostor le-a promis locuri de munca unor tineri din Satu Mare, dar le-a tras teapa. Victimele s-au razbunat, dar au ajuns pe mana politiei

Un impostor le-a promis locuri de munca in strainatate unor tineri din Satu Mare in schimbul unei sume de 400 de euro, dar le-a tras teapa. Victimele, patru tineri cu varste cuprinse intre 21 si 21 de ani s-au razbunat, dar au sfarsit pe mana politiei.

VIDEO HCM Baia Mare, victorie usoara in fata celor de la CSU Neptun Constanta

In prima etapa a returului Ligii Nationale de handbal feminin HCM Baia Mare s-a impus usor in fata celor de la CSU Neptun Constanta. Fetele antrenate de Costica Buceschi si Magda Kovacs au castigat cu scorul de 31-17, la finalul unei partide in care cei 3. 000 de spectatori faceau valuri.

Dolj: Trei tineri, arestati dupa ce au furat un milion lei din locuinta unui barbat

Trei tineri care sunt acuzati ca au intrat, la sfarsitul anului trecut, in locuinta unui administrator al unei societati comerciale din Dolj de unde au furat aproximativ un milion lei, au fost arestati.

Tineri arestati, dupa ce au furat un milion de lei dintr-o casa.

Trei tineri din Dolj au fost arestati preventiv, vineri, dupa ce au fost prinsi, anul trecut, furand un milion de lei din locuinta unui admnistrator al unui magazin, conform Mediafax. Politistii doljeni au facut, joi, cinci perchezitii domiciliare pentru prinderea persoanelor care, in noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, au furat un milion de lei din locuinta unui administrator al unei societati comerciale din Dolj, amenintandu-l cu un cutit. Citeste si: Barbat condamnat la 19 ani de .

Opt kilograme de canabis capturate in urma unui flagrant. Trei tineri au fost retinuti

Ofiterii de la Crima Organizata au capturat opt kilograme de canabis in urma unui flagrant desfasurat in Pitesti. Drogul era destinat consumatorilor din Capitala.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )