Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO + VIDEO. Premiera pentru Playboy. O tanara care poarta val, in numarul din octombrie

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Premiera pentru Playboy. O tanara care poarta val, in numarul din octombrie

Un pictorial Playboy a starnit controverse, dupa ce in editia lunii octombrie a aparut, pentru prima data, o tanara musulmanca purtand un val. continuă pe România Liberă

Aplicatii pentru gadget-uri, care ne pot avertiza in cazul unui cutremur

In Romania exista foarte putine aplicatii pentru gadget-uri care ne pot avertiza in cazul unui cutremur, iar unele vor urma sa fie lansate in viitorul apropiat, conform.

VIDEO O femeie de origine musulmana care poarta haine si val apare in revista Playboy

Revista Playboy, cunoscuta pentru iepurasii si fotografii erotice cu femei dezbracate, prezinta pentru prima data in paginile sale o femeie de origine musulmana purtand val, intr-un pictorial care a starnit atat cat critici, cat si laude, relateaza AFP. Este vorba despre Noor Tagouri, o jurnalista in varsta de 22 de ani.

Scandal intr-un tramvai din Capitala: O controloare a RATB ar fi impins o tanara care circula fara bilet (VIDEO)

Scandal intr-un tramvai din Capitala. intr-o inregistrare aparuta pe internet, se aude cum o tanara, prinsa cel mai probabil fara bilet, ii reproseaza unei controloare ca a.

Cainele loial care si-a asteptat stapanul timp de un an, lovit mortal de o masina (FOTO + VIDEO)

Inspirat parca din povestea lui Hachiko, un caine a asteptat un an pe maginea unei sosele din Thailanda pentru ca stapanii lui sa vina sa il ia. Acesta a cazut dintr-o masina in urma cu.

FOTO+VIDEO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentiale. Candidatii s-au acuzat reciproc de distorsionarea faptelor

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la televiziune, informeaza Agerpres.

Sebastian Ghita, despre autodenuntul depus la Parchetul General: Am crezut ca e pacat sa ii fie afectata cariera Laurei Codruta Kovesi (FOTO, VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit marti seara, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre autodenuntul pe care l-a facut la Parchetul General in legatura cu raportul privind.

Un jihadist a fost condamnat, in premiera, pentru crime de razboi. Sentinta a fost data marti la Haga

Judecatorii Curtii Penale Internationale CPI) l-au condamnat marti la 9 ani de inchisoare, intr-o hotarare istorica, pe jihadistul Ahmad Al Faqi Al Mahdi din Mali pentru ca a distrus in 2012 mausolee din Tombouctou Timbuktu) inscrise in patrimoniul mondial al umanitatii, informeaza agentia France Presse, preluata de Agerpres.

La 22 de ani cantarea putin peste 30 de kilograme. Cum arata acum tanara care a vrut sa arate lumii realitatea cruda a anorexiei

O studenta de 22 de ani este hotarata sa arate lumii ce inseamna de fapt anorexia, fotografiindu-si trupul fragil care cantareste putin peste 30 de kilograme, scrie Mirror. Hannah Koestler.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )