Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO VIDEO Principele Nicolae, vedeta la Alba Iulia in deschiderea sarbatorii Centenarului Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Principele Nicolae, vedeta la Alba Iulia in deschiderea sarbatorii Centenarului Marii Uniri

Principele Nicolae, alaturi de sotia sa, Alina-Maria Binder, sunt prezenti in aceste zile la Alba Iulia pentru a sarbatori Centenarul in locul in care in care stra-strabunicii lui, Ferdinand si Maria, au fost incoronati ca Regi ai Romaniei Mari. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Antrenament pentru parada militara de la Alba Iulia. Ultimele pregatiri pentru Ziua Nationala

Primul antrenament general pentru ceremonia militara ce va avea loc pe 1 Decembrie la Alba Iulia a avut loc miercuri, 28 noiembrie.

FOTO Romanii din Covasna au ajuns cu carutele la Alba Iulia: Pe drum am vazut sufletul romanilor

Carutasii din Covasna au ajuns la Alba Iulia, in Capitala Marii Uniri. Au parcurs aproape 300 de kilometri cu carutele, in noua zile, pentru a simti cu adevarat spiritul romanesc in ziua in care Romania implineste 100 de ani.

FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Mii de romani din diaspora vin la Alba Iulia pentru a fi prezenti la manifestarile de Ziua Nationala programate sambata, 1 Decembrie.

VIDEO Cabinetul Dancila, la Alba Iulia pentru o sedinta solemna n Sala Unirii - s-a scandat Demisia!, Rusine sa va fie! - UPDATE

Premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau, aflati la Alba Iulia pentru o sedinta solemna in Sala Unirii, au fost huiduiti, scandandu-se Demisia! Rusine sa va fie!. Viorica Dancila a venit imbracata in costum popular, iar la inceputul sedintei ea le-a spus ministrilor ca este probabil cel mai emotionant moment al mandatului acestui guvern. Discursul lui Dancila a fost urmat abrupt de filmul de prezentare a Romaniei la sarbatorirea Centenarului, proiectat pe doua ecrane amplasate in Sala Unirii. Filmul promoveaza imaginea Romaniei, gradina Maicii Domnului, tara nemuritorului Dracula si a albastrului de Voronet. Huiduielile au continuat si pe durata sedintei Guvernului.

Principele Nicolae si sotia sa, sarbatoresc Centenarul Marii uniri la Alba Iulia. Oamenii s-au inghesuit sa se fotografieze cu nepotul Regelui Mihai I (FOTO, VIDEO)

Principele Nicolae si sotia sa, Alina Maria Binder, sarbatoresc Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia. Principele a participat, vineri, la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand si a Reginei Maria,.

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu vor calatori cu Trenul Regal la Alba Iulia de 1 Decembrie

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu vor calatori cu Trenul Regal la Alba Iulia, unde vor participa la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. Cu ocazia.

Familia Regala se va afla la Alba Iulia de 1 Decembrie: Detaliul surprinzator al vizitei in orasul Marii Uniri

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu se vor afla la Alba Iulia de 1 Decembrie. Membrii Familiei Regale vor calatori cu Trenul Regal pana la Alba iulia pentru a participa la ceremoniile.

FOTO VIDEO Monument urias si ciudat in forma de clopot, denumit Glorie Ostasilor Romani, inaugurat la Alba Iulia. A costat 1,5 milioane de lei

Un monument denumit Glorie Ostasilor Romani, inalt de 23 de metri, a fost inaugurat la Alba Iulia, vineri, 30 noiembrie, in santul de vest al Cetatii.

FOTO VIDEO Cum sarbatoresc romanii simpli Centenarul la Alba Iulia

Atmosfera de sarbatoare, la Alba Iulia, cu o zi inaintea Centenarului Marii Uniri de la 1918. Mii de persoane, majoritatea turisti, au fost prezenti in Cetatea Alba Iulia pentru a participa la evenimentele pregatite de organizatori.

FOTO VIDEO Batranul din Basarabia care a mers 520 de kilometri pe jos pana la Alba Iulia: Daca ar fi sa se realizeze Unirea, mai merg o data

Un fost deputat in Parlamentul Republicii Moldova, Ion Margineanu, a ajuns vineri, 30 noiembrie, la Alba Iulia dupa ce a parcurs pe jos o distanta de 520 de kilometri in 30 de zile. Barbatul de 75 de ani a facut acest efort pentru a sensibiliza cele doua natiuni ca, in viitorul apropiat, sa devina una singura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )