Libnet.ro
UNICEF

22:16

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918. continuă pe Adevărul

VIDEO Record Guinness Book pentru cea mai mare harta formata din oameni, stabilit la Alba Iulia

807 persoane, majoritatea elevi, au stabilit, sambata, la Alba Iulia, un record mondial, Romania intrand astfel in Guinness Book cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, relateaza Mediafax.

Sistem antiplagiat la Universitatea din Alba Iulia. Studentii si doctoranzii, verificati inainte de publicarea lucrarilor

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a achizitionat un sistem antiplagiat. Este vorba despre un program informatic prin care se pot face comparatii a unor documente in mai multe tipuri de formate.

(P) Antreprenori la Alba Iulia: despre afaceri si credinta in succesul Romaniei

200 de antreprenori romani din Tara si Diaspora se vor regasi saptamana viitoare in orasul Marii Uniri la Alba Iulia animati de deviza celei de-a treia editii a Summitului RePatriot: Noi facem Romania mai buna!.

LIDL deschide al doilea magazin la Alba Iulia, in centrul civic al orasului

Consiliul Local Alba Iulia a avizat in sedinta de vineri, 28 septembrie, un proiect de hotarare privind construirea in centrul orasuluii a unui supermarket LIDL.

Cupa Romniei: FCSB, victorie cu 1-0 n meciul cu Alba Iulia - Bucurestenii s-au calificat n optimi

Formatia FCSB s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Unirea Alba Iulia, in 16-imile competitiei.

FCSB castiga la limita cu Unirea Alba Iulia si completeaza tabloul optimilor in Cupa Romaniei

Cocheta arena din Zlatna le-a adus fata in fata pe Unirea Alba Iulia si FCSB, joi seara, in ultima partida din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei.

LIVE Unirea Alba Iulia - FCSB in Cupa Romaniei (21:30)

Urmariti live text in aceasta pagina ultima partida din faza saisprezecimilor de finala din Cupa Romaniei, meciul Unirea Alba Iulia - FCSB, partida care se disputa la Zlatna.

LIVE Unirea Alba Iulia - FCSB in Cupa Romaniei

Urmariti live text in aceasta pagina ultima partida din faza saisprezecimilor de finala din Cupa Romaniei, meciul Unirea Alba Iulia - FCSB, partida care se disputa la Zlatna.

Asa am trait Unirea Alba Iulia - FCSB in Cupa Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina ultima partida din faza saisprezecimilor de finala din Cupa Romaniei, meciul Unirea Alba Iulia - FCSB, partida care se disputa la Zlatna.

Cea mai scumpa pereche de pantofi din lume, vanduta 17 milioane de dolari. Sunt decorati cu aur, matase si sute de diamante (VIDEO)

Cea mai scumpa pereche de pantofi a fost scoasa la vanzare la Dubai, pentru 17 milioane de doalri. Pantofii au fost expusi in hotelul Burj Al Arab din Dubai, iar producatorul, Jada Dubai, spune ca pantofii cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )