Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sistem antiplagiat la Universitatea din Alba Iulia. Studentii si doctoranzii, verificati inainte de publicarea lucrarilor

Adevărul Adevărul,
Sistem antiplagiat la Universitatea din Alba Iulia. Studentii si doctoranzii, verificati inainte de publicarea lucrarilor

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a achizitionat un sistem antiplagiat. Este vorba despre un program informatic prin care se pot face comparatii a unor documente in mai multe tipuri de formate. continuă pe Adevărul

Conferinta de tip ONU - Model United Nations, organizata de elevi la Colegiul Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Colegiul National Horea, Closca si Crisan Alba Iulia va gazdui in perioada 2-4 noiembrie 2018 prima conferinta de tip ONU - Model United Nation. Evenimentul este organizat de catre 10 elevi de liceu, sustinuti de catre Asociatia Forum Apulum.

Cetatean roman condamnat in Germania la inchisoare pentru infractiuni rutiere, retinut de politistii din Alba

Politistii din Alba au depistat si retinut un barbat urmarit, la nivel national, care se sustragea executarii unui mandat de arestare provizorie, emis de magistratii Curtii de Apel Alba Iulia.

Crima in Italia comisa de cinci romani. Un barbat din Alba, ultimul care ajunge in fata justitiei italiene, risca inchisoarea pe viata

Barbatul din Alba arestat in baza unui mandat european de arestare si predat autoritatilor din Italia in luna august este coautor al unei crime ce a avut loc in localitatea Mantova in luna mai 2012.

Perchezitii in 4 localitati din Alba la persoane suspectate de furt de combustibil de la Cupru Min Abrud

Politisti din Alba efectueaza miercuri, 26 octombrie, 15 perchezitii la persoane banuite de furt de combustibil, in dauna unei societati comerciale din Abrud, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de peste 200. 000 de lei. Vor fi puse in executare 14 mandate de aducere.

Primarul din Alba care si-a angajat sotia la primarie a pierdut definitiv procesul cu ANI si va ramane fara mandat

Primarul comunei Lupsa din Alba, Danut Barzan PSD), a pierdut definitiv procesul civil prin care a contestat raportul Agentiei Nationale de Integritate, din noiembrie 2015. inalta Curte de Casatie si Justitie a resins in 17 septembrie 2018 apelul primarului, astfel incat acesta ar urma sa isi piarda mandatul.

Un barbat din Alba a dat lovitura cu o afacere inedita

Un barbat din judetul Alba a facut o afacere in agricultura la care nu multi s-au gandit. Iar roadele, se lauda omul, se simt destul de rapid in buzunar. Agricultorul din Alba a investit 36. 000 de euro.

Preturi uriase pentru bilete la meciul FC Unirea - FCSB din Cupa Romaniei: 50 de lei pe gradene si 70 de lei pe scaune

Organizatorii meciului de fotbal din Cupa Romaniei, dintre Unirea Alba Iulia si FCSB, ce se va desfasura joi la Zlatna, au stabilit un pret de 50 de lei pentru un bilet de intrare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )