Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO VIDEO Scene spectaculoase de lupta din Primul Razboi Mondial, in aceleasi locuri unde odinioara marsaluiau legiunile romane

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Scene spectaculoase de lupta din Primul Razboi Mondial, in aceleasi locuri unde odinioara marsaluiau legiunile romane

Doua asociatii nonguvernamentale cu scop cultural istoric, ai caror membri fac reconstituiri istorico militare de peste un deceniu, au readus la viata, sambata, 29 septembrie, scene de lupta din Primul Razboi Mondial, plecand chiar de la bataliile care s-au dat in urma cu un secol pe Valea Oltului. Centrul din Ramnicu Valcea s-a transformat astfel pentru cateva ore intr-un adevarat camp de lupta. continuă pe Adevărul

WTA Beijing: Daria Kasatkina a abandonat n meciul din primul tur (Rezultatele zilei)

Daria Kasatkina, locul 13 WTA, s-a retras din meciul jucat impotriva Laurei Siegemund, la scorul de 6-3, 4-2 pentru Siegemund si a parasit turneul de la Beijing de categorie Premier Mandatory) inca din primul tur. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

FOTO VIDEO O piramida de pantofi a fost ridicata la Paris, ntr-un protest inedit fata de bombardamentele asupra civililor

Parizienii au fost chemati sambata in centrul capitalei Frantei sa isi arunce pantofii folositi si sa realizeze o piramida de incaltaminte, intr-un protest inedit fata de bombardamentele efectuate la intamplare si neselectiv in zonele de razboi, ceea ce face ca multi civili nevinovati sa moara, relateaza AFP.

NUNTA ANULUI. Fostul principe Nicolae s-a casatorit cu Alina Binder (FOTO+VIDEO)

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se casatoreste cu Alina Binder, petrecerea urmand sa aiba loc la Cazinoul din Sinaia. Invitatii au inceput sa soseasca inca din.

Nunta Principelui Nicolae: primele imagini cu Alina Binder in rochie de mireasa FOTO VIDEO

Nicolae al Romaniei, nepotul Regelui Mihai, se casatoreste astazi, 30 septembrie, cu Alina Binder, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.

FOTO VIDEO Peisaje care-ti taie respiratia in Valea Focului, infioratorul parc national din Nevada

La nord-est de Las Vegas se afla Parcul National Valea Focului, unde amatorii de drumetii pot traversa cu bicicleta sau pe jos anumite trasee din ceea ce americanii numesc cel mai spectaculos si cel mai vechi parc al Nevadei datorita peisajului cu totul aparte.

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918.

Marele CUTREMUR a lovit devastator! Bilantul VICTIMELOR (FOTO, VIDEO)

Cel putin 48 de persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului cu magnitudinea 7,5, urmat de un tsunami cu valuri de pana la doi metri, care a afectat vineri Insula Sulawesi din centrul Indoneziei, scrie Reuters.

FOTO VIDEO Fabrica de mobila, in apropiere de municipiul Ramnicu Valcea, cuprinsa de flacari

Un puternic incendiu s-a declansat vineri, 28 septembrie, in incinta unei fabrici de mobila din Vladesti - Valcea. Flacari uriase au pus stapanire pe depozitul de cherestea. Nu sunt victime umane.

FOTO VIDEO 13 angajati de la Cupru Min Abrud, retinuti pentru furt si braconaj. Sume mari de bani, combustibil si arme de vanatoare descoperite la perchezitii

Peste 11. 000 de litri de motorina, 5 arme, aproape 155. 000 de lei si 27. 500 de euro au fost ridicati de politistii din Alba, in urma a 15 perchezitii desfasurate la persoane banuite de furt de combustibil, in dauna unei societati comerciale din Abrud. 13 persoane au fost retinute.

FOTO VIDEO 13 angajati de la Cupru Min Abrud, retinuti pentru furt si braconaj: ce s-a descoperit la perchezitii

Peste 11. 000 de litri de motorina, 5 arme, aproape 155. 000 de lei si 27. 500 de euro au fost ridicati de politistii din Alba, in urma a 15 perchezitii desfasurate la persoane banuite de furt de combustibil, in dauna unei societati comerciale din Abrud.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )