Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO VIDEO Sonda Cassini se indreapta spre moarte, dupa 13 de ani petrecuti in spatiu

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Sonda Cassini se indreapta spre moarte, dupa 13 de ani petrecuti in spatiu

Sonda Cassini se va distruge, dupa 13 ani petrecuti in spatiu, adunand informatii despre planeta Saturn si a lunilor sale, a anuntat NASA. Cassini a intrat in atsmofera planetei gazoase si a incetat orice comunicare cu Agentia Spatiala americana. continuă pe România Liberă

Doliu la NASA: Atmosfera lui Saturn a iNGHITIT sonda Cassini (VIDEO)

Sonda americana Cassini a incetat orice comunicare cu Agentia spatiala americana NASA) dupa ce a patruns in atmosfera lui Saturn, punand capat unei perioade de 13 ani de explorare.

Sonda Cassini a emis ultimul mesaj, inainte de caderea spre Saturn

Sonda americana Cassini a emis ultimul sau mesaj, vineri, plonjand in atmosfera lui Saturn, punand astfel capat la 13 ani de explorari fara precedent a marii planete gazoase si a lunilor sale, a confirmat NASA, citata de AFP.

Doliu la NASA: Atmosfera lui Saturn a iNGHITIT sonda Cassini

Sonda americana Cassini a incetat orice comunicare cu Agentia spatiala americana NASA) dupa ce a patruns in atmosfera lui Saturn, punand capat unei perioade de 13 ani de explorare.

Sonda Cassini, care studiaza de 13 ani Saturn si lunile sale, isi va incheia vineri explorarea cu o misiune kamikaze

Sonda americana Cassini este aproape de sfarsitul calatoriei sale, cu intrarea in atmosfera lui Saturn, programata vineri, unde se va vaporiza, finalizand o misiune stiintifica exceptionala care a bulversat planetologia, transmite France Presse, citata de Agerpres.

FOTO VIDEO Gotiu va depune o plangere penala, dupa ce Mirel Palada l-a lovit, in timpul unei emisiuni TV: isi desfasoara activitatea politica cu pumnul

Senatorul USR Mihai Gotiu a mers, joi dimineata, la Institutul de Medicina Legala, pentru a primi un certificat medical, dupa ce noaptea trecuta parlamentarul s-a prezentat la spital. in cursul zilei de joi, el va depune o plangere la politie pe numele lui Mirel Palada, dupa ce acesta l-a lovit in timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV.

FOTO VIDEO Teroare la Londra! Primele marturii despre atentat: Oamenii erau plini de sange, am fugit sa-mi salvez viata

Un martor le-a povestit jurnalistilor BBC ca a auzit o bubuitura si apoi un zid de flacari, dupa ce a explodat un recipient care se afla intr-o punga de Lidl. Imediat dupa explozie, usile metroului s-au deschis la District Line, iar oamenii s-au calcat in picioare, ca sa fuga cat mai departe. Multi dintre ei aveau parul in flacari sau erau arsi, scrie Daily Mail.

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti

Marea Britanie a inregistrat vineri dimineata al cincilea atac terorist in ultimele sase luni. Din fericire, ultimul atac nu s-a soldat cu morti. in total, 22 de persoane au fost ranite dupa producerea unei explozii si unui incendiu in ultimul vagon al unui tren stationat la Parsons Green, in sud-vestul Londrei.

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti. Nivelul alertei teroriste ramane grav

Marea Britanie a inregistrat vineri dimineata al cincilea atac terorist in ultimele sase luni. Din fericire, ultimul atac nu s-a soldat cu morti. in total, 22 de persoane au fost ranite dupa producerea unei explozii si unui incendiu in ultimul vagon al unui tren stationat la Parsons Green, in sud-vestul Londrei. Premierul Theresa May a anuntat ca nivelul ramane grav, un nou atentat fiind extrem de probabil.

FOTO VIDEO Serena Williams publica primele imagini cu fiica sa

Jucatoarea de tenis Serena Williams a facut publice primele imagini cu fiica sa, la dupa doua saptamani de la nastere. Totodata, ea a dezvaluit ca a fost nevoita sa ramana sase zile in spital, din cauza unor complicatii.

FOTO VIDEO Furtuna Aileen loveste Marea Britanie. Englezii se tem ca ar putea suferi pagube asemanatoare cu cele produse de uraganul Irma

Prima furtuna puternica din Marea Britanie, Aileen, a lasat mii de oameni fara curent electric, aducand dupa sine rafale de vant puternice si alerte de inundatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )