Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti. Nivelul alertei teroriste ramane grav

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti. Nivelul alertei teroriste ramane grav

Marea Britanie a inregistrat vineri dimineata al cincilea atac terorist in ultimele sase luni. Din fericire, ultimul atac nu s-a soldat cu morti. in total, 22 de persoane au fost ranite dupa producerea unei explozii si unui incendiu in ultimul vagon al unui tren stationat la Parsons Green, in sud-vestul Londrei. Premierul Theresa May a anuntat ca nivelul ramane grav, un nou atentat fiind extrem de probabil. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatul de la metroul din Londra, soldat cu 22 de raniti

Marea Britanie a inregistrat vineri dimineata al cincilea atac terorist in ultimele sase luni. Din fericire, ultimul atac nu s-a soldat cu morti. in total, 22 de persoane au fost ranite dupa producerea unei explozii si unui incendiu in ultimul vagon al unui tren stationat la Parsons Green, in sud-vestul Londrei.

Marea Britanie a ridicat alerta de terorism la nivel critic dupa atacul de la metroul din Londra

Autoritatile britanice au decis vineri sa ridice nivelul de alerta terorista de la sever la critic dupa atacul de dimineata de la statia de metrou Parsons Green din Londra, anunta BBC. Nivelul de alerta.

Explozie la metroul din Londra

ACTUALIZARE 11:47 Politia si ambulanta confirma un incident la metrou in Londra Politia Metropolitana de la Londra si serviciul de ambulanta confirma ca se afla la fata locului unui incident la statia de metrou Parsons Green, in sud-vestul capitalei, relateaza The Associated Press. ---- Mai multi calatori au suferit rani la nivelul fetei intr-o explozie produsa astazi intr-o garnitura de metrou, pe ruta District Line, in sud-vestul Londrei, a relatat cotidianul londonez Metro pe pagina sa de internet, transmite Reuters.

UPDATE Explozie la metroul din Londra. Politia spune ca este un incident terorist

O explozie s-a produs, vineri, intr-o garnitura de metrou din Londra. Mai multi calatori au suferit arsuri la nivelul fetei, iar alte cateva persoane au fost ranite in panica ce a urmat incidentului. Incendiul a fost declarat un incident.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti. Autoritatile vorbesc despre un incident terorist (FOTO, VIDEO)

20 Unitatea de contraterorism din Marea Britanie trateaza explozie drept unincident terorist, informeaza BBC News. O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a.

Explozie la metroul din Londra VIDEO UPDATE

Un recipient a explodat vineri dimineata intr-o statie de metrou din Londra, mai multe persoane fiind ranite, relateaza presa britanica.

Explozie la metroul din Londra. Autoritatile investigheaza un act terorist VIDEO UPDATE

Un recipient a explodat vineri dimineata intr-o statie de metrou din Londra, mai multe persoane fiind ranite, relateaza presa britanica.

FOTO VIDEO Ce stim despre dispozitivul improvizat folosit in atacul de la Londra. Calatorii se inghesuiau sa se uite cum arde, dupa ce a explodat

UPDATE: Autoritatile au anuntat ca dispozitivul improvizat fusese conceput sa omoare un numar foarte mare de oameni si, din cauza unei erori la realizare, nu a explodat complet. De asemenea, dispozitivul exploziv improvizat avea atasat un ceas electronic.

FOTO VIDEO Alerta in Londra. Mai multi calatori au fost raniti, dupa o explozie la o statie de metrou din capitala Marii Britanii. Un barbat ar fi strigat Allahu Akbar

O explozie puternica s-a produs in sud-vestul Londrei. Ofiterii si serviciul de ambulanta se afla la fata locului, iar politistii investigheaza incidentul. Metroul a fost inchis, iar calatorii au fost evacuati. Stire in curs de a .

A scapat Trump prima informatie despre atacatorii din Londra? Erau in vizorul Scotland Yard

Presedintele american Donald Trump pare sa fi scapat informatia ca teroristii implicati in explozia de vineri din metroul londonez erau sub observatia Scotland Yard, in conditiile in care autoritatile londoneze nu au dat nicio informatie despre atacatori, nici oficial, nici pe surse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )