Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO VIDEO Statele Unite, pregatite pentru razboi: 52 de avioane F-35A Lightning complet inarmate au participat la un exercitiu de proportii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Statele Unite, pregatite pentru razboi: 52 de avioane F-35A Lightning complet inarmate au participat la un exercitiu de proportii

Fortele aeriene ale Statelor Unite au organizat un spectacol impresionat in care si-au aratat muschii, prin lansarea a peste 50 de avioane de lupta de tip Lightning II complet inarmate, intr-un singur val, potrivit Daily Mail. continuă pe Adevărul

Seful Pentagonului: SUA nu vor un razboi cu Iranul, dar sunt pregatite pentru acesta

Statele Unite nu vor o escaladare militara a tensiunilor cu Iranul, dar sunt pregatite sa termine un razboi daca acesta ar incepe, a declarat marti secretarul american al Apararii, Mark Esper, potrivit Agerpres.

Mexicanii care cer azil in Statele Unite vor fi trimisi in Guatemala

Statele Unite au anuntat ca o parte dintre cetatenii mexicani care au intrat in SUA pentru a cere az.

Statele Unite nu vor sa-i mai dea viza ministrului iranian de externe. Zarif nu va mai putea merge la Consiliul de Securitate de joi

Statele Unite au refuzat sa-i acorde viza ministrului iranian de externe, lucru ce inseamna ca Mohammad Javad Zarif nu va putea merge la reuniunea Consiliului de Securitate ce va avea loc joi la New York, a declarat un oficial american pentru Reuters.

Tensiuni intre Statele Unite si Iran. Papa Francisc face apel la dialog si retinere

Papa Francisc a facut apel duminica la dialog si retinere la doua zile dupa uciderea unui important comandant militar iranian de catre Statele Unite.

MAI anunta ca are resurse pregatite pentru a sprijini Australia. Iohannis a cerut ca Romania sa ofere ajutor

Ministerul de Interne raspunde apelului lansat la nivel european si anunta ca detine forte pregatite pentru a fi trimise in Australia, presedintele Klaus Iohannis fiind informat in acest sens cu privire la resursele de care dispune Romania pentru a oferi sprijin.

Romania, alaturi de Australia: Ministerul de Interne anunta ca are resurse pregatite pentru a fi trimise

Ministerul Afacerilor Interne anunta ca are forte pregatite pentru a fi trimise in Australia.

Oficial american: SUA ii refuza viza ministrului iranian de Externe, pentru a nu ajunge la ONU

Conflictul diplomatic dintre SUA si Iran este la apogeu iar Statele Unite nu vor sa-i mai dea viza ministrului de externe iranian Mohamed Zarif desi acesta trebuie sa ajunga la Consiliul de Securitate de la ONU.

FOTO VIDEO Australia mobilizeaza 3.000 de militari rezervisti pentru a face fata incendiilor . O suprafata de doua ori mai mare decat Belgia a ars, fauna isi va reveni in zeci de ani

Australia a chemat 3. 000 de rezervisti sa se desfasoare pentru a face fata incendiilor de vegetatie care devasteaza in prezent tara, a anuntat sambata premierul Scott Morrison, o mobilizare fara precedent, noteaza AFP.

Scene haotice in parlamentul Venezuelei. Opozitia anti-Nicolas Maduro intra cu forta in cladire, iar jandarmii o iau la sanatoasa (FOTO, VIDEO)

Un grup de sustinatori ai presedintelui auto-proclamat al Venezuelei, Juan Guaido, au intrat cu forta in Adunarea Nationala parlamentul venezuelean), marti, pentru a se asigura ca va fi reales in functia de.

Soarta unui barbat care a comis 136 de violuri in fata camerei de filmat. Modul in care reusea sa-si atraga victimele (FOTO, VIDEO)

Un barbat de 36 de ani din Indonezia a devenit cel mai prolific violator al Marii Britanii, fiind condamnat, luni, la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat pentru violarea a 136 de persoane, relateaza B.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )