Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO VIDEO Trei oameni au murit intr-un accident rutier pe soseaua Hunedoara Calan

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Trei oameni au murit intr-un accident rutier pe soseaua Hunedoara Calan

Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost ranit, intr-un accident rutier petrecut in aceasta seara pe soseaua Hunedoara Calan, la iesirea din satul Hasdat. continuă pe Adevărul

Ucisi pe trecerea de pietoni. Doi oameni au murit intr-un accident provocat de un tanar vitezoman, de 21 de ani

Un sofer in varsta de 21 de ani a ucis un barbat si o femeie, lovondu-i in plin cu autoturismul, in timp ce acestia traversau strada pe o o trecere pietonala.

Jose Cheo Feliciano, o legenda a muzicii salsa, a murit intr-un accident de masina

Cantaretul portorican Jose Cheo Feliciano, o legenda a muzicii salsa, a murit la varsta de 78 de ani, intr-un accident de automobil, joi, in Puerto Rico, relateaza AP.

A furat o masina, iar a doua zi a murit intr-un accident in timp ce era urmarit de Politie

Un tanar de 23 de ani a furat o masina marti seara dintr-o benzinarie din Brasov, iar a doua zi a intrat cu autoturismul intr-un TIR parcat pe marginea drumului si a murit. Accidentul a avut loc in timp ce.

Tanar din comuna Bobicesti, mort intr-un accident rutier in Italia

Familia unui tanar din comuna Bobicesti, judetul Olt, nu a putut sa celebreze ca toata lumea ziua de Florii de duminica 13 aprilie, deoarece a fost nevoita sa organizeze o ceremonie funerara. Familia Gogorici a trebuit sa-si inmormanteze fiul de 25 de ani, decedat saptamana trecuta in urma unui accident de circulatie in Italia, tara unde tanarul cu pricina se afla la munca.

Un muncitor roman a murit in Cipru, intr-un accident de munca

Un muncitor roman in domeniul constructiilor a murit marti seara intr-un accident de munca, in Cipru, dupa ce peretii unui sant adanc de aproximativ patru metri s-au surpat peste el in timp ce muncea,.

Roman mort in Cipru, intr-un accident de munca - presa

Un muncitor roman in domeniul constructiilor a murit marti seara intr-un accident de munca, in satul Frenaros din districtul Famagusta, dupa ce peretii unui sant adanc de aproximativ patru metri s-au surpat peste el in timp ce muncea, relateaza ziarul Cyprus Mail in editia electronica de miercuri, potrivit Mediafax.

Trei oameni de afaceri, originari din Republica Moldova sunt printre cei mai bogati 200 de rusi

Clasamentul Forbes Rusia din acest an al celor mai bogati 200 de rusi, include trei oameni de afaceri originari din Republica Moldova, cu unul mai putin ca in 2013.

Trei oameni de afaceri originari din Republica Moldova sunt printre cei mai bogati 200 de rusi

Clasamentul Forbes Rusia din acest an al celor mai bogati 200 de rusi include trei oameni de afaceri originari din Republica Moldova, cu unul mai putin ca in 2013.

Trei oameni de afaceri, originari din Republica Moldova, sunt printre cei mai bogati 200 de rusi

Clasamentul Forbes Rusia din acest an al celor mai bogati 200 de rusi, include trei oameni de afaceri originari din Republica Moldova, cu unul mai putin ca in 2013.

Trei morti, intr-un accident de masina in Hunedoara

Trei persoane au murit, vineri seara, in urma unui accident produs in judetul Hunedoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un copac, soferul masinii fiind singurul supravietuitor, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )