Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Violeta Alexandru a incercat sa candideze si la Senat si la Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
FOTO Violeta Alexandru a incercat sa candideze si la Senat si la Camera Deputatilor

Ministrul Muncii Violeta Alexandru si lider al PNL Bucuresti a vrut sa candideze pentru un mandat la Camera Deputatilor, cat si pentru unul la Senat, potrivit informatiilor obtinute de News. ro. Un document al filialei Sector 1 din 15 octombrie, buletinul de vot prin care organizatia isi alegea candidatii, la intrebarile privind cine ar trebui sa candideze la alegerile generale, Violeta Alexandru este trecuta pentru un mandat la ambele Camere. continuă pe Adevărul

Digi24: DOCUMENT. Violeta Alexandru a vrut sa candideze pe lista PNL si la Camera Deputatilor si la Senat, desi nu este legal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, presedinte al filialei PNL Bucuresti, a vrut sa candideze la alegerile parlamentare atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat, sustin surse din partid pentru Digi24. ro.

Ciolacu: Am finalizat toate listele pentru Parlament. in Vrancea, listele sunt deschise de Nicusor Halici (Camera Deputatilor) si Angel Tilvar (Senat)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri seara, ca au fost finalizate toate listele pentru Parlament, existand unele modificari in urma deciziei ca niciun candidat al PSD sa nu fie trimis in judecata pentru o speta penala. El a aratat ca, in Vrancea, listele sunt deschise de Nicusor Halici Camera Deputatilor) si Angel Tilvar Senat).

PSD a depus listele candidatilor din Bucuresti pentru Camera Deputatilor si Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca in Capitala sa avem in noua legislatura 4-5 senatori si 10-11 deputati (VIDEO)

Reprezentantii PSD Bucuresti au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. in acest context, Gabriela Firea,.

Florian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Arges, iar Catalin Bulf deschide lista la Camera Deputatilor. Ioana Constantin: E nevoie de mai multi oameni politici care iubesc si respecta Romania

PMP Arges a depus miercuri listele candidatilor pentru alegerile parlamentare. Florian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Arges, iar Catalin Bulf deschide lista la Camera Deputatilor. La eveniment a fost.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica, deschide lista PSD in Dolj la Camera Deputatilor. Ce spune Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat faptului ca fosta judecatoare CCR Simona Maya Teodoroiu va candida la Senat, din partea social-democratilor. De asemenea, fosta avocata a Alinei Bica, Laura Vicol va deschide lista PSD Dolj la Camera Deputatilor. Nu am auzit sa fie nici corupta, nici neprofesionista, a spus Marcel Ciolacu.

Camera Deputatilor a vacantat locul lui Nicusor Dan. Cine vine in locul sau

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. USR l-a propus ca inlocuitor pe Alexandru Ciurea, urmatorul pe lista la alegerile parlamentare din 2016.

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. USR l-a propus ca inlocuitor pe Alexandru Ciurea, urmatorul pe lista la alegerile parlamentare din 2016.

VIOLETA ALEXANDRU: Vom putea acorda zile libere platite pentru unul dintre parinti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zile libere platite atat pentru parintii elevilor care fac exclusiv scoala online, cat si ai celor care studiaza in sistem hibrid.

Violeta Alexandru: Ministerul Muncii face plati pentru toate situatiile si pentru toti parintii Am gestionat toate situatiile aparute (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a oferit o serie de asigurari romanilor, la inceputul sedintei de Guvern de joi, 22 octombrie. Alexandru a precizat ca vor efectua plati pentru situatiile si toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )