Libnet.ro
UNICEF

20:45

Camera Deputatilor a vacantat locul lui Nicusor Dan. Cine vine in locul sau

Adevărul Adevărul,
Camera Deputatilor a vacantat locul lui Nicusor Dan. Cine vine in locul sau

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. USR l-a propus ca inlocuitor pe Alexandru Ciurea, urmatorul pe lista la alegerile parlamentare din 2016. continuă pe Adevărul

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan

Camera Deputatilor a vacantat locul de deputat al lui Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. USR l-a propus ca inlocuitor pe Alexandru Ciurea, urmatorul pe lista la alegerile parlamentare din 2016.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

PSD Vrancea a anuntat candidatii la alegerile parlamentare: Marian Oprisan deschide lista pentru Senat, Nicusor Halici pentru Camera Deputatilor

Organizatia PSD Vrancea a anuntat, marti seara, ca si-a desemnat candidatii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei Marian Oprisan fiind primul pe lista pentru Senat, in timp ce Nicusor Halici deschide lista pentru Camera Deputatilor.

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

Mai multi deputati, intre care si Nicusor Dan, au demisionat, dupa ce au castigat diferite functii la alegerile din 27 septembrie

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a avut, marti, pe ordinea de zi demisiile mai multor deputati care au fost alesi in diferite functii la alegerile din 27 septembrie. intre ei este si Nicusor Dan, ales primar general al Capitalei. Locurile lor in Parlament urmeaza a fi vacantate.

Oficial. Useristul Emanuel Ungureanu, primul pe lista pentru Camera Deputatilor a USR PLUS Buzau. Cine deschide lista pentru Senat

Alianta USRPLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima pozitie la Camera Deputatilor, iar la Senat lista fiind deschisa de presedintele PLUS Buzau, Mihai Razvan Moraru.

Cum isi va curata Sibiul aerul poluat. Asa trebuie sa faca si Nicusor Dan in Bucuresti. Genial!

Da, acolo se poate! Asa isi va curata Sibiul aerul poluat din cauza traficului auto. Nicusor Dan ar trebui sa ia exemplu de la sibieni si sa implementeze acest sistem si in Bucuresti. Asa isi va curata Sibiul aerul poluat Un sibian a avut o idee de milioane pentru a curata aerul poluat din oras.

Nicusor Dan: Trebuie sa impunem, in Bucuresti, colectarea selectiva a deseurilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat vineri seara, intr-o emisiune la Realitatea Plus, ca rampele clandestine de gunoi, care uneori sunt incendiate, trebuie identificate cu ajutorul Politiilor Locale, statiilor de monitorizare si laboratorului mobil. Nicusor Dan a adaugat ca Bucurestiul va colecta selectiv deseurile, aceasta fiind o obligatie a Romaniei fata de Uniunea Europeana.

Nicusor Dan a demisionat din Parlamentul Romaniei, alaturi de alti 3 deputati

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, alaturi de alti trei deputati, au demisionat din Parlamentul Romaniei.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )