Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO Vizita in Romania comunista a unuia dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX. Cine a fost Billy Graham

Adevărul Adevărul,
FOTO Vizita in Romania comunista a unuia dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX. Cine a fost Billy Graham

Una dintre cele mai mari personalitati ale Americii, cu influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani, Billy Graham a vizitat Romania in plina era comunista. Zeci de mii de oameni s-au adunat sa il asculte atunci in cele sapte orase din Romania in care a predicat. continuă pe Adevărul

FOTO Maria Sarapova, langa unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. Cu cine s-a afisat frumoasa rusoaica starnind valuri de rumoare

Maria Sarapova nu duce lipsa de admiratori, chiar daca rezultatele ei sportive sunt departe de nivelul anilor precedenti.

Copiii cei mai bogati ai Romaniei. Ce-si permit iubitii divelor din showbiz

Sunt tineri, frumosi, conduc masini de sute de mii de euro, au iahturi si avioane private. in plus, stau cot la cot cu cei mai bogati oameni ai planetei, atunci cand merg in vacante. Acestia.

ANAF a publicat lista cu cei mai mari 500 de restantieri la plata asigurarilor sociale! Din primii 10, 9 sunt companii de stat!

Companiile de stat, cei mai mari datornici la bugetul asigurarilor sociale se stat. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat lista cu primii 500 de debitori, persoane juridice, cu obligatii fiscale restante la bugetele de asigurari.

Gruparea ISIS a piratat unul dintre cele mai populare posturi de radio din Suedia si a transmis un cantec de recrutare timp de 30 de minute

Gruparea terorista ISIS a piratat un post de radio din Suedia si a transmis un cantec de recrutare timp de 30 de minute. Ascultatorii postului de radioMix Megapol, unul dintre cele mai populare din.

Nu va casatoriti in ziua de nastere a unuia dintre miri! Trebuie neaparat sa stiti asta

Superstitia ca mirii nu trebuie sa se casatoreasca in luna mai nu este doar a romanilor, ci este cunoscuta in intreaga lume. Daca un vechi proverb irlandez spune despre cine se.

Proprietarul unei paduri din Vrancea a marcat copacii in culorile Suediei. Reactia primarului (FOTO)

Aproximativ 1. 000 de hectare de padure din comuna Vintileasca din Vrancea au fost cumparate de catre unul dintre cei mai mari importatori-exportatori de cherestea din Europa. Proprietarul padurii este suedezul Peter.

300 euro, salariul minim net pe luna in Romania. Anuntul facut de economistul sef al BNR

Un salariu minim net de circa 300 euro pe luna este, probabil, sustenabil pentru economia Romaniei si contribuie la diminuarea decalajului dintre cei mai bogati si cei mai saraci romani, dar cresterea.

VIDEO Presedintele filipinez a cantat Tu esti lumina in cadrul unei gale, la cererea lui Donald Trump. Relatia dintre cei doi lideri a fost calda, prietenoasa si candida

Presedintele Filipinei Rodrigo Duterte a cantat un cantec de dragoste la o cina pentru liderii din toata Asia, explicand mai tarziu ca a fost la cererea presedintelui american, Donald Trump, relateaza Reuters.

Recruteaza cei mai buni manageri pe Wall-Street.ro

O provocare importanta a recrutorilor in actuala piata a muncii este aceea de a gasi candidatii potriviti pentru pozitii de middle si top management. Avand in vedere natura acestor joburi, multi dintre potentialii candidati nu cauta activ un job, iar.

[P] Profit brut in crestere cu 24,7% pentru companiile din Transilvania. Cei mai dinamici antreprenori locali, premiati in cadrul Galei Campioni in Business de la Cluj-Napoca

10 companii din Transilvania au fost premiate pentru performanta in afaceri ieri la Cluj-Napoca, in cadrul Galei Campioni in Business sustinuta si organizata de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix. Premiile au fost acordate in functie de evolutia cifrei de afaceri, a profitului si a numarului de angajati, dar si a altor criterii ce tin de reputatie, brand sau implicarea in comunitatile locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )