Libnet.ro
UNICEF

10:00

Recruteaza cei mai buni manageri pe Wall-Street.ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Recruteaza cei mai buni manageri pe Wall-Street.ro

O provocare importanta a recrutorilor in actuala piata a muncii este aceea de a gasi candidatii potriviti pentru pozitii de middle si top management. Avand in vedere natura acestor joburi, multi dintre potentialii candidati nu cauta activ un job, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Dinamo, scos la mezat. Ionut Negoita vrea sa vanda cei mai buni jucatori, apoi sa scape de club

Proiectul New Dinamo pare sa fie oficial mort si ingropat. Veste proasta pentru dinamovisti. Ionut Negoitavrea sa renunte la echipa. Directorul sportiv al echipei,Ionel.

Copiii cei mai bogati ai Romaniei. Ce-si permit iubitii divelor din showbiz

Sunt tineri, frumosi, conduc masini de sute de mii de euro, au iahturi si avioane private. in plus, stau cot la cot cu cei mai bogati oameni ai planetei, atunci cand merg in vacante. Acestia.

ANAF a publicat lista cu cei mai mari 500 de restantieri la plata asigurarilor sociale! Din primii 10, 9 sunt companii de stat!

Companiile de stat, cei mai mari datornici la bugetul asigurarilor sociale se stat. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a publicat lista cu primii 500 de debitori, persoane juridice, cu obligatii fiscale restante la bugetele de asigurari.

FOTO Vizita in Romania comunista a unuia dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX. Cine a fost Billy Graham

Una dintre cele mai mari personalitati ale Americii, cu influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani, Billy Graham a vizitat Romania in plina era comunista. Zeci de mii de oameni s-au adunat sa il asculte atunci in cele sapte orase din Romania in care a predicat.

Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale. Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat

Topul celor mai mari restante la bugetele de asigurari sociale e dominat de firme de stat cu datorii istorice uriase, potrivit cifrelor oficiale ale ANAF, consultate de HotNews. ro. Aceste companii, detinute de guvern, ministere sau institutii locale, au datorii istorice de miliarde de lei, acumulate in timp. Compania Nationala a Huilei are datorii de 3,7 miliarde de lei, aproape un miliard are Societatea pentru inchiderea minelor, CFR RA are 600 milioane de lei. Reamintim ca ministrii Guvernului Tudose au anuntat ca vor schimba legea, astfel incat neplata asigurarilor sociale sa fie infractiune pedepsita cu inchisoarea.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )