Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO: Vladimir Putin in Cuba

România Liberă România Liberă,
FOTO: Vladimir Putin in Cuba

Prima oprire a lui Vladir Putin din turneul sud-american a fost Cuba unde liderul de la Kremlin s-a intalnit cu presedintele Raul Castro si cu fratele acestuia, Fidel. foto: kremlin. ru . continuă pe România Liberă

inaine de summit-ul BRICS, Vladimir Putin s-a intalnit cu Fidel Castro si Daniel Ortega

Liderul de la kremlin se afla intr-un turneu prin cateva state din America Latina. Prima escala a fost in Cuba, unde s-a intalnit si cu fostul lider cubanez, Fidel Castro. Apoi, a avut o vizita neprogramata in Nicaragua, unde s-a intretinut cu dictatorul Daniel Ortega. Vladimir Putin va mai vizita Argentina si Brazilia si va participa la summitul statelor din BRICS.

Vladimir Putin: Am avut o conversatie lunga si foarte interesanta cu Fidel Castro

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in vizita in Cuba, a declarat vineri, la Havana, ca a avut o conversatie lunga si foarte interesanta cu liderul istoric al Revolutiei Cubaneze, Fidel Castro, relateaza.

Vladimir Putin: Am avut o conversatie lunga si foarte interesanta cu Fidel Castro

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, aflat in vizita in Cuba, a declarat vineri, la Havana, ca a avut o conversatie lunga si foarte interesanta cu liderul istoric al Revolutiei Cubaneze, Fidel.

Vladimir Putin, gata sa-i protejeze pe liderii lumii de spionajul american

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a calificat supravegherea electronica efectuata de catre americani pe plan mondial drept ipocrizie manifesta la adresa partenerilor, precum si atingere adusa suveranitatii statului si, de asemenea, incalcare a drepturilor omului, intr-un interviu acordat, in exclusivitate, agentiei ruse ITAR-TASS, inaintea inceperii turneului sau in tari din America Latina.

Vladimir Putin s-a declarat pregatit de dezvoltarea unui sistem de securitate impotriva interceptarilor telefonice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a declarat pregatit sa dezvolte un sistem care sa garanteze securitatea informatiei, calificand drept ipocrizie evidenta supravegherea electronica operata de americani.

Vladimir Putin vrea sa lanseze un sistem de securitate impotriva interceptarilor telefonice

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat joi seara pregatit sa dezvolte un sistem care sa garanteze securitatea informatiei, calificand drept ipocrizie evidenta supravegherea electronica operata de americani in lumea.

Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

VIDEO Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, in Brazilia, cu ocazia finalei Campionatului Mondial de fotbal, a anuntat joi Iuri Usakov, consilierul.

Vladimir Putin se va intalni cu Fidel Castro intr-un turneu in America Latina

Presedintele rus, Vladimir Putin, incepe vineri un turneu ambitios in America Latina, in cursul caruia se va intalni cu liderii cubanez, brazilian si argentinian, avand ca scop ralierea lor la cauza sa, in plina confruntare intre rusi si occidentali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )