Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

B1 B1,
Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, in Brazilia, cu ocazia finalei Campionatului Mondial de fotbal, a anuntat joi Iuri Usakov, consilierul. continuă pe B1

Brazilia 2014: Germania si Argentina se vor intalni in a treia finala de Campionat Mondial

Germania si Argentina se vor intalni in finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, ultimul meci al competitiei urmand sa se dispute duminica, pe Maracana. Va fi a treia finala de turneu final mondial in care cele doua reprezentative se vor duela.

Brazilia 2014: Germania si Argentina se vor intalni a treia oara in finala unui Campionat Mondial

Germania si Argentina se vor intalni in finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, ultimul meci al competitiei urmand sa se dispute duminica, pe Maracana. Va fi a treia finala de turneu final mondial in care cele doua reprezentative se vor duela.

Angela Merkel si presedintele Germaniei, prezenti la finala Cupei Mondiale

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck si-au anuntat prezenta la finala Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce Germania s-a calificat in ultimul act. Angela Merkel va fi in tribuna oficiala a stadionului Maracana, ea urmand sa faca deplasarea in Brazilia intre 12-14 iulie.

Cancelarul si presedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale

Presedintele Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel se vor deplasa in Brazilia in perioada 12-14 iulie. Ei vor asista la finala Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro, care va avea loc duminica.

Iurie Leanca pleaca la Berlin, unde va discuta cu Angela Merkel despre Transnistria si despre parcursul european al Republicii Moldova

Premierul Iurie Leanca se va afla, timp de o saptamana, in Germania, incepand cu 9 iulie. Seful Guvernului se va intalni cu cancelarul german, Angela Merkel.

Vladimir Putin se va intalni cu Fidel Castro intr-un turneu in America Latina

Presedintele rus, Vladimir Putin, incepe vineri un turneu ambitios in America Latina, in cursul caruia se va intalni cu liderii cubanez, brazilian si argentinian, avand ca scop ralierea lor la cauza sa, in plina confruntare intre rusi si occidentali.

Angela Merkel, vizita de trei zile in China. Care sunt mizele relatiei diplomatice pe linia Berlin-Beijing

Cancelarul german Angela Merkel efectueaza o vizita de trei zile in China, insotita de mai multi reprezentanti ai economiei. Relatiile economice dintre cele doua tari sunt principalul subiect de pe agenda discutiilor oficiale care vor avea loc la.

Angela Merkel afirma ca acuzatiile de spionaj la adresa agentului dublu sunt grave

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, ca acuzatiile cu privire la faptul ca un agent de spionaj din Berlin ar fi lucrat pentru serviciile de informatii americane sunt grave, iar daca se vor dovedi a fi adevarate vor arata o contradictie clara cu ce ar trebui sa insemne o cooperare dintre doi parteneri, relateaza Reuters.

Cancelarul german Angela Merkel: Sunt impresionata de lucrurile pe care Moldova deja le-a realizat si de optimismul privind apropierea de UE

Prim-ministrul Iurie Leanca a fost primit astazi cu onoruri militare la Cancelaria Federala a Germaniei, unde a avut o intrevedere cu Angela Merkel. Oficialii au discutat despre reformele din Republica Moldova, perspectiva europeana a tarii noastre, problema transnistreana si situatia din regiune, anunta un comunicat de presa al Guvernului de la Chisinau.

Angela Merkel - Afacerea agentului dublu german este grava

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat, luni, ca informatiile privind un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt grave, in timp ce Berlinul cere deja un raspuns rapid din partea Washingtonului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )