Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Ziua Universala a Iei

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ziua Universala a Iei

O serie de personalitati au dorit sa marcheze, la data de 24 iunie, Ziua Universala a Iei. continuă pe România Liberă

Sanzienele imbraca planeta in ie romaneasca. Ziua Universala a Iei, celebrata in toate colturile lumii

Odata cu sarbatoarea de Sanziene de la 24 iunie, cand este praznuita Nasterea Sfantului Proroc Ioan Botezatorul, Ziua Universala a Iei este celebrata de romani din intreaga lume.

Primarul din Washington a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei

Primarul capitalei americane, Muriel Bowser, a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei in Washington, D. , raspunzand astfel demersurilor Ambasadei Romaniei in SUA.

ICR Budapesta celebreaza Ziua Universala a Iei

Institutul Cultural Roman Budapesta sarbatoreste astazi Ziua Universala a Iei printr-o expozitie cu atelier de confectionare a iei realizate de Aurelia Matei-Lazea si Palaguta Hodor si un concert al naistului Radu Nechifor.

Ziua universala a Iei, sarbatorita in cadrul unui eveniment in Italia

Cu ocazia Zilei universale a Iei, filiala din Italia a Ligii studentilor romani din strainatate LSRS), impreuna cu Ambasada Romaniei in Italia si Accademia di Romania din Roma, organizeaza vineri, 24 iunie 2016, incepand cu orele 17. 30, in Sala de Expozitii a academiei, evenimentul Lasciatevi Ispirare!.

FOTO. Ziua Mondiala a Iei, sarbatorita la Muzeul Astra din Sibiu. Plimbari cu mocanita si picnic la muzeu

Peste 2. 000 de oameni sunt asteptati la hora de Sanziene, care deschide Sarbatoarea Internationala a Iei la Sibiu. Astfel, se anunta cateva zile de poveste in Transilvania, unde Comunitatea Ia Sibiu se pregateste pentru noaptea de Sanziene si pentru Ziua Internationala a Iei , sarbatoare ajunsa la cea de-a treia editie, un eveniment care anul acesta promite, in perioada 24-26 iunie, expozitii la muzeul Astra, plimbari cu mocanita pe Valea Hartibaciului, concerte, conferinte si alaiuri vesele de fete si femei, care vor traversa pietele pe biciclete impodobite cu flori.

Ziua Universala a Iei la EURO 2016

Tarile ale caror echipe participa la EURO 2016 au oportunitatea sa isi promoveze cultura in cadrul evenimentului global Les Berges de l 'Europe.

Sibiu: imbraca planeta in IE!

Imbraca planeta in IE si spune lumii cea mai frumoasa poveste despre Romania! De la acest indemn va porni editia din acest an a evenimentului Ziua Universala a IEI, o actiune organizata la Sibiu de Muzeul ASTRA in parteneriat cu Future Capital.

Rapiditatea cu care &171;Ziua Universala a Iei &187; a cuprins Romania si diaspora arata ca romanului ii era dor de sine si de ai lui

Interesul fata de portul popular a crescut mult datorita, in primul rand, actiunilor intreprinse de comunitatile online La Blouse Roumaine si Semne Cusute si nu spun asta ca sa laud, desi merita din plin, ci pentru ca au reusit sa produca o adevarata revolutie in gandire, si asta nu e putin lucru, ne-a declarat doamna Silvia Floarea Toth, care a strans o colectie impresionanta de haine, podoabe si obiecte gospodaresti.

Vineri, Ziua Univesala a iei, la Sighetu Marmatiei si Baia Mare

Ziua universala a iei va fi marcata, vineri, la Sighetu Marmatiei. Organziatorii evenimentului promit surprize, momente artistice, dar si povestea iei si a camasii traditionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )