Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ziua Universala a Iei la EURO 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ziua Universala a Iei la EURO 2016

Tarile ale caror echipe participa la EURO 2016 au oportunitatea sa isi promoveze cultura in cadrul evenimentului global Les Berges de l 'Europe. continuă pe Ziarul Bursa

Sanzienele imbraca planeta in ie romaneasca. Ziua Universala a Iei, celebrata in toate colturile lumii

Odata cu sarbatoarea de Sanziene de la 24 iunie, cand este praznuita Nasterea Sfantului Proroc Ioan Botezatorul, Ziua Universala a Iei este celebrata de romani din intreaga lume.

Primarul din Washington a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei

Primarul capitalei americane, Muriel Bowser, a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei in Washington, D. , raspunzand astfel demersurilor Ambasadei Romaniei in SUA.

ICR Budapesta celebreaza Ziua Universala a Iei

Institutul Cultural Roman Budapesta sarbatoreste astazi Ziua Universala a Iei printr-o expozitie cu atelier de confectionare a iei realizate de Aurelia Matei-Lazea si Palaguta Hodor si un concert al naistului Radu Nechifor.

FOTO. Ziua Universala a Iei

O serie de personalitati au dorit sa marcheze, la data de 24 iunie, Ziua Universala a Iei.

Ziua universala a Iei, sarbatorita in cadrul unui eveniment in Italia

Cu ocazia Zilei universale a Iei, filiala din Italia a Ligii studentilor romani din strainatate LSRS), impreuna cu Ambasada Romaniei in Italia si Accademia di Romania din Roma, organizeaza vineri, 24 iunie 2016, incepand cu orele 17. 30, in Sala de Expozitii a academiei, evenimentul Lasciatevi Ispirare!.

EURO 2016. Programul optimilor de finala

Miercuri s-au disputat ultimele meciuri din faza grupelor Campionatului European de fotbal - EURO 2016, la finalul carora au fost stabilite ultimele selectionate calificate in optimile de finala ale.

EURO 2016. Irlanda invinge Italia si se califica in optimile de finala

Nationalele de fotbal a Irlandei s-a calificat in optimile de finala ale EURO 2016, dupa ce a invins echipa Italiei cu scorul de 1-0 0-0), in meciul care a avut loc miercuri pe stadionul.

Islanda s-a calificat istoric in optimile EURO 2016. Reactia comentatorului face senzatie pe internet

Islanda s-a calificat istoric in optimile de finala ale EURO 2016 dupa o victorie in ultima secunda cu Austria, scor 2-1, intr-un meci din Grupa F. La prima participare la turneul final, islandezii obtin calificarea.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

EURO 2016. Scor surprinzator in meciul Ungaria - Portugalia

Nationalele de fotbal ale Portugaliei si Ungariei au incheiat la egalitate 3-3 1-1), intr-un meci contand pentru grupa F a EURO 2016, care a avut loc, miercuri seara, pe Parc Olympique Lyonnais, din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )