Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Revenirea Regelui Mihai in Romania dupa caderea comunismului, prezentarea nepotului Nicolae in fata unui milion de oameni, intalnirile cu presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu, discursul din plenul Parlamentului - toate sunt momente istorice al caror protagonist a fost Regele Mihai. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente decisive in istoria Romaniei, suprinse de Agerpres. continuă pe Hotnews

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

A murit Regele Mihai, ultimul monarh al romanilor. Cele mai importante momente din viata Majestatii Sale

Regele Mihai I a murit la varsta de 96 de ani, la resedinta din Elvetia, a anuntat, marti, Familia Regala. Majestatea sa era ultimul sef de stat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial care se mai afla in viata.

Ilie Nastase a povestit detalii nestiute din viata Regelui Mihai

Regele Mihai I, fostul suveran al Romaniei, a murit marti la varsta de 96 de ani la resedinta din Elvetia si va fi inmormantat in noua catedrala de la Curtea de.

Deputatii din comisia de buget au aprobat OUG privind split TVA. Cele mai importante modificari aduse

Comisia de buget, finante si banci a Camerei Deputatilor a dat marti raport de adoptare Ordonantei de Urgenta privind plata defalcata a TVA, careia i-au fost aduse mai multe modificari.

Vine Mos Nicolae! Ati fost cuminti?! Iata CELE MAI POTRIVITE cadouri din GHETUTE

Mai sunt doar cateva zile pana va veni Mos Nicolae. Nimic nu se compara cu bucuria si emotia pe care copiii le simt atunci cand dau fuga la ghetute, sa vada ce le-a adus Mosul. Chiar.

FOTO Regele Mihai I a murit. Cele mai dragi amintiri din vacantele copilariei sale, in imagini rare

Regele Mihai I 1910 - 2017) petrecuse mai multe vacante din adolescenta in tinuturile Hunedoarei, de unde se intorsese cu amintiri dragi. Cateva dintre ele au fost relatate in volumul Cum invata a-si cunoaste tara Maria Sa Mihai.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna noiembrie 2017

Locul 10: In jurul Marii Uniri de la 1918. Natiuni, frontiere, minoritati - Lucian Boia; Locul 9: Tratat despre obiceiurile, ceremoniile si infamia turcilor - Georg Captivus Septemcastrensis; Locul 8: Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart. Intra in articol pentru a vedea topul al celor mai vandute carti in luna noiembrie.

VIDEO Cine primeste cele mai mari sume din fondul de rezerva al Consiliului Judetean. Nimic despre banii de salarii asteptati de la Guvern

Consilierii judeteni au aprobat astazi alocarea a 6,5 milioane lei din fondul de rezerva, beneficiare fiind 101 primarii. Alti aproape 9 milioane au fost ceruti de la Guvern, dar nu sunt vesti despre soarta acestei solicitari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )