Libnet.ro
UNICEF

10:15

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna noiembrie 2017

Hotnews Hotnews,
 Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna noiembrie 2017

Locul 10: In jurul Marii Uniri de la 1918. Natiuni, frontiere, minoritati - Lucian Boia; Locul 9: Tratat despre obiceiurile, ceremoniile si infamia turcilor - Georg Captivus Septemcastrensis; Locul 8: Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart. Intra in articol pentru a vedea topul al celor mai vandute carti in luna noiembrie. continuă pe Hotnews

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

in ce tara sunt cele mai bune restaurante din lume? E dovedit stiintific! Unde se situeaza Romania

Turistii gurmanzi stiu acum unde pot merge pentru a gusta din delicioasele preparate locale intr-un ambient de exceptie. Cei de la Catewings au facut un top al celor mai bune destinatii pentru.

CFR Calatori suplimenteaza duminica trenurile pe cele mai aglomerate rute

CFR Calatori suplimenteaza, duminica, la finalul minivacantei de Ziua Nationala, trenurile pe cele mai aglomerate rute. De asemenea, va suplimenta si personalul feroviar la casele de bilete din gari, iar vanzarea biletelor fara loc va fi limitata pentru a se evita supraaglomerarea.

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici din UE

Romania a inregistrat cele mai mici preturi la gazele naturale destinate consumatorilor casnici din Uniunea Europeana, in primul semestru al acestui an. Tariful este putin peste jumatate din pretul mediu din UE, arata institutul european de statistica Eurostat.

Romania are cele mai mici preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Romania are cele mai mici preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici, 3,2 euro per 100 kWh, cele mai mari preturi fiind platite de suedezi, 12 euro per 100 kWh, in primul semestru din 2017,.

Cele mai gustoase ciuperci care cresc in Romania. Topul intocmit de un specialist

Catalogate de catre nutritionisti intre cele mai sanatoase alimente din lume, ciupercile contin multe minerale - calciu, cupru, potasiu, fosfor, magneziu, acizi organici, substante organice, oligoelemente si vitamine.

MESAJE DE SF. ANDREI. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Joi, 30 noiembrie, este o noua zi de sarbatoare: Sfantul Andrei, considerat crestinatorul neamului romanesc, ziua fiind totodata cunoscuta pentru obiceiul de a pune.

Cati locuitori va avea Romania in 2060? Vezi cele mai afectate zone!

Trendul de scadere a populatiei Romaniei este incontestabil. Ritmul in care se produce depopularea difera, insa, in funcie de metoda de estimare a populatiei in viitor. Cert este ca, in varianta optimista, in anul 2060 vom fi mai putini cu aproximativ.

VIDEO Militarii au luat cu asalt un mall. Armele si noile uniforme ale trupelor speciale au fost cele mai admirate

Pentru armata buzoiana, manifestarile de Ziua Nationala au inceput cu o zi mai devreme. Militarii Diviziei 2 Infanterie Getica au expus in centrul comercial instalatii de executare a tragerilor cu laser, tehnica militara si echipamente din dotarea unitatilor de comunicatii si informatica, geniu, parasutisti, informatii militare, forte speciale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )