Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Cum arata Delta Vacaresti dupa incendiu Asociatia care ingrijeste zona: Nu am gasit niciun animal mort

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cum arata Delta Vacaresti dupa incendiu Asociatia care ingrijeste zona: Nu am gasit niciun animal mort

In urma incendiului de luni, circa 50 de hectare din Delta Vacaresti aproape 30% din cele 186 de ha) au ars. Deocamdata nu se stie de unde a pornit focul, iar organele de ancheta au fost sesizate si au dispus inceperea urmarii penale. Imaginile facute dupa incendiu sunt dramatice, insa biologii Asociatiei Parcul Natural Vacaresti spun ca impactul a fost minim si a ars doar vegetatia. Nu am gasit niciun animal mort, a declarat pentru HotNews. ro, Dan Barbulescu, directorul ONG-ului. continuă pe Hotnews

Primele imagini din Delta Vacaresti dupa incendiul care a afectat 20 de hectare

Incendiul care a izbucnit, luni, in Delta Vacaresti si care a cuprins o suprafata de aproximativ 20. 000 de metri patrati, a afectat zona de suv-vest a parcului.

VIDEO UPDATE Incendiul din Delta Vacaresti a fost stins dupa patru ore Asociatia care administreaza parcul: Cerem de ani de zile Ministerului Mediului sa ne ajute cu paza

Incendiul izbucnit, luni dupa-amiaza, in Delta Vacaresti din Capitala, afectand aproximativ 20 de hectare, in zona digului, a fost stins.

Cabral Ibacka, panicat dupa ce un incendiu urias a izbucnit in Capitala: Arde Delta Vacaresti (VIDEO)

Celebrul Cabral Ibacka a reactionat cu un mesaj publicat pe Facebook dupa ce a primit imagini cu ingendiul izbucnit in Delta Vacaresti. Primesc asta acum de la prietenul Bogdan, zice ca arde Delta.

Incendiu de proportii in Bucuresti. Zecii de mii de metri patrati din Delta Vacaresti sunt afectati pana in acest moment

Un incendiu a izbucnit recent in Delta Vacaresti din Bucuresti. Zona aflata in ardere este de aproximativ 20. 000 de metri patrati. Pompierii sunt deja in alerta si situatia este din ce in ce mai dificila. Incendiu de proportii in Bucuresti Luni, 24 februarie, un incendiu puternic a luat amploare in Delta Vacaresti din Capitala. Acesta .

Incendiu puternic in Bucuresti. Pompierii intervin de urgenta in Delta Vacaresti

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dupa-amiaza, in Delta Vacaresti. Numeroase autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov au intervenit pentru limitarea si stingerea flacarilor.

Al doilea INCENDIU, in decursul a nici 24 de ore, in Delta Vacaresti din Capitala: Aproape 30% din parc a ars (FOTO)

Un nou incendiu a izbucnit in Delta Vacaresti din Capitala, la circa 24 de ore de la dezastrul care a mistuitcirca 50 de hectare din aceasta zona. Din fericire, focul nu a apucat sa se propage, fiind sti.

Incendiu pe 30.000 de metri patrati, in Delta Vacaresti

Pompierii din Bucuresti intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Delta Vacaresti.

Primele imagini cu incendiul urias din Delta Vacaresti. Flacarile au cuprins 20.000 de metri patrati

Zeci de pompieri intervin, astazi, cu noua autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov, pentru stingerea unui incendiu urias izbucnit in zona Delta Vacaresti.

Imagini cu incendiul urias din Capitala. Delta Vacaresti, mistuita de flacari - VIDEO

Incendiu de proportii in zona de sud a Capitalei. Aproximativ 30 hectare din Delta Vacaresti ard, iar fumul poate fi vazut din toata Capitala.

Arde Delta Vacaresti din Capitala! VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit in Delta Vacaresti, iar pompierii au mobilizat forte puternice in zona pentru localizarea si stingerea focului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )