Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTOGALERIE Dacia Logan 10 ani, editie limitata la 2.000 unitati. Are aer automat si comenzi geamuri pe usi

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Dacia Logan 10 ani, editie limitata la 2.000 unitati. Are aer automat si comenzi geamuri pe usi

Dacia lanseaza joi, 19 iunie, o editie speciala a modelului Logan, creata exclusiv pentru piata romaneasca, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la prezentarea modelului. Editia Dacia Logan 10 ani vine cu dotari speciale precum aer conditionat automat, comenzi ale geamurilor electrice montate si pe portiere, semnalizari integrate in oglinzile laterale, jante speciale si un sticker specific pe montantul stalpul) C, faruri dublu optice si o placuta metalica ce contine logo-ul special al seriei limitate, pe pragurile din fata. continuă pe Hotnews

Dacia Logan, la 10 ani de la lansare: 1,4 milioane de unitati vandute in 42 de tari. Constructorul de la Mioveni a devenit cea mai mare companie din Romania

Lansat oficial in luna iunie 2004, Dacia Logan a devenit nu numai unul dintre cele mai cautate modele auto din Europa si un simbol national, dar si punctul de plecare de la care a pornit reindustrializarea Romaniei, pe baze moderne. Logan implineste acum 10 ani de la prezentare.

VIDEO Dacia aniverseaza 10 ani de Logan cu o editie limitata conceputa special pentru Romania

Dacia Logan, principalul vector de imagine al segmentului compact low-cost si modelul care a readus Dacia la un nivel extrem de ridicat, devenind un etalon al industriei auto europene, a sarbatorit 10 ani de existenta prin lansarea unei editii limitate, disponbila exclusiv pe piata autohtona.

Logan aniverseaza 10 ani cu o serie limitata creata exclusiv pentru romani

Dacia prezinta o serie limitata dedicata aniversarii a 10 ani de la lansarea modelului cu cele mai mari cifre de vanzari din Romania. Preturile sunt de 9 400 Euro TVA inclus) in cazul motorizarii pe benzina si de 11 300 Euro TVA inclus) pentru motorizarea diesel.

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

VIDEO Virgil Petrea, olimpicul care dupa studii in matematica la MIT a trecut in asigurari: Acum 10 ani olimpiada era vazuta ca o cale de a iesi din Romania

Pentru a ajunge la o universitate de top din Statele Unite ale Americii, o medalie la olimpiada internationala de matematica era o sansa sigura la admitere, in urma cu 10 ani. O spune Virgil Petrea, care in 2002 a reusit sa ia medalie de aur si cea mai mare nota din lotul Romaniei. A plecat apoi la MIT, iar acum lucreaza in Olanda in finante. Olimpicul avea sa descopere, insa, pe langa seriozitatea cu care este tratat de interlocutor atunci cand afla performantele sale, si tendinta de a fi pus de ceilalti sub un glob de sticla: Cel putin acum 10-15 ani era vazuta Olimpiada ca o cale de a iesi din Romania, sa scapi de aici cumva. Era un fel de mentalitate de ghetou asa, ai prins trenul asta si gata, dispari de aici. HotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Accident grav pe un drum forestier: un hunedorean si fiica lui de 10 ani s-au rasturnat cu masina intr-o prapastie

Un barbat in varsta de 44 de ani, din Petrila, si fiica sa in varsta de 10 ani au fost transportati in stare grava la spital, in urma unui accident in care au fost implicati pe munte, intr-o padure din Valea Jiului.

Cum va fi Logan peste 10 ani si cat de mult se poate schimba marca Dacia

Acum zece ani, cand grupul Renault lansa Logan, nici cei mai optimisti directori ai grupului francez nu ar fi sperat ca masina low-cost va ajunge sa se vanda excelent in piete pretentioase precum Franta si Germania. Cum vede seful Dacia, Nicolas Maure, Logan-ul din 2024, ce se poate schimba la masinile Dacia si cat de mult ar mai putea creste marca, puteti citi in articol.

Hochland: Oamenilor le plac povestile. Exista un interes mai mare pentru produsele locale fata de acum 10 ani

Dupa ce in 1999 cumpara fabrica de la Sovata, germanii de la Hochland au investit in unitatea de productie peste 10 milioane de euro si au ajuns sa realizeze anual circa 2. 000 de tone de cascaval. Mizeaza in continuare pe cresterea business-ului, care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )