Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Antena3 Antena3,
Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica. continuă pe Antena3

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Pretul minereului de fier a scazut vineri, in China, la cel mai redus nivel din 2012 pana in prezent, in conditiile in care in portul Qingdao din tara asiatica se deruleaza o ancheta privind finantarea din domeniu, care ar putea afecta cererea pentru aceasta materie prima, in contextul unui surplus global.

Liviu Dragnea dezvaluie care este cel mai mare risc pentru PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca cel mai mare risc pentru PSD ar fi ca formatiunea sa se divizeze intr-o competitie interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale .

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

SUA au marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale si au invins Ghana cu 2-1

Clint Dempsey a marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale, iar Statele Unite au debutat cu dreptul la turneul final din Brazilia, reusind sa castige cu 2-1 in fata Ghanei, intr-un meci din.

Cel mai mare trust de presa din secuime a primit finantari de 2,6 milioane de euro de la companii de stat din Ungaria, prin intermediul unei fundatii - ancheta Transindex.ro

Cel mai important trust de presa din secuime a primit, in ultimii trei ani, finantari de aproximativ 2,6 milioane de euro de la companii maghiare aflate in proprietatea statului, prin intermediul unei fundatii din Ungaria, potrivit unei anchete Transindex. ro. Fundatia respectiva, infiintata de catre firma care editeaza cotidianul Magyar Nemzet, apropiat guvernului Orban, a alocat trustului din Romania - ce editeaza ziare in Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Targu Mures, precum si alte publicatii - aproximativ jumatate din sponsorizarile primite de la companii de stat din Ungaria, arata sursa citata.

Bugetarii care conduc un imperiu de milioane. Doi angajati anonimi de la cel mai mare spital din Moldova s-au imbogatit din contracte publice

O asistenta medicala de la Spitalul de Urgente Sfantul Spiridon, cea mai mare unitate sanitara din Moldova, detine o firma de distribuire a consumabilelor medicale cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei.

Bugetarii milionari. Doi angajati de la cel mai mare spital din Moldova s-au imbogatit din contracte publice

O asistenta medicala de la Spitalul de Urgente Sfantul Spiridon, cea mai mare unitate sanitara din Moldova, detine o firma de distribuire a consumabilelor medicale cu o cifra de afaceri de peste doua milioane de lei.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

VIDEO Cel mai mare proiect - fantoma al lui Sorin Oprescu: cum s-a pierdut pe drum autostrada suspendata promisa in 2008 si cine a avut de castigat pana acum 12 milioane de lei

In campania electorala din 2008, Sorin Oprescu, candidat la primarie, promitea bucurestenilor ca va face in 2 ani o autostrada suspendata care va traversa Capitala de la Nord la Sud pentru a scapa urbea de traficul sufocant. Dupa ce a fost ales primar general, Oprescu a mutat proiectul autostradazii suspendate la sol, pe bd. Buzesti, unde se faceau lucrari de largire a strazii, pana la Vasile Parvan. Intrucat presa si electoratul nu au fost multumiti de aceasta varianta, dupa 4 ani de mandat Oprescu a prezentat alt proiect - inelul median al Capitalei - o sosea de 13,5 km, paralela cu inelul de cale ferata, intre Colentina si Lacul Morii. Acest proiect a fost aprobat de Consiliul General al municipiului Bucuresti in noiembrie 2013 si costa nu mai putin de 1,6 miliarde de euro. Intrucat este o suma colosala pentru bugetul Capitalei, Oprescu a declarat ca o va face cu investitori chinezi. Dupa noiembrie 2013 nu s-a mai auzit insa nimic de proiect. Singurele care au avut de castigat pana acum sunt doar firmele care au facut proiectul si care primesc pentru el 12 milioane de lei - circa 3 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )