Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTOGALERIE Deep Purple la Bucuresti: veni, vidi, vici

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Deep Purple la Bucuresti: veni, vidi, vici

Legendara trupa Deep Purple a revenit in Romania pentru a isi incanta fanii, iar Sala Polivalenta din Bucuresti a devenit pentru cateva ore neincapatoare. Ian Gillan alaturi de ceilalti membri ai trupei s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au incercat pe cat posibil sa mascheze trecerea anilor. Piese ca Smoke on the Water, Perfect strangers sau Lazy i-au incantat atat pe fanii vechi ai trupei cat si cei care i-au descoperit mai recent. In deschidere a cantat trupa Grimus. HotNews. ro va ofera o serie de fotografii de la concertul Deep Purple. continuă pe Hotnews

Deep Purple aduce rockul nemuritor la Bucuresti. Ultimele detalii despre concert

Deep Purple, una dintre legendele rockului britanic, revine in aceasta seara in fata publicului din Bucuresti dupa o absenta de sapte ani. Melodii pe care au vibrat generatii intregi, dar si piese noi se vor auzi in aceasta seara la Sala Polivalenta din Capitala, intr-un concert care este aproape sold-out.

Mergeti la Deep Purple? Iata ce trebuie sa stiti!

Au mai ramas doar doua zile pana cand Deep Purple, legenda heavy metal si hard rock va ajunge in Romania, pentru un concert sustinut in capitala. Show-ul prezentat de Ciuc Premium este programat pe 20 februarie si se va desfasutra la Sala Polivalenta.

Versurile trupei britanice Deep Purple vor rasuna joi, la Sala Polivalenta

Peste doua zile, pe 20 februarie, trupa Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal si hard rock, va sustine un concert la Sala Polivalenta, din Capitala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )