Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la Australian Open

Ziua a doua a Grand Slam-ului de la Melbourne i-a adus in scena pe liderii mondiali din tenis: Simona Halep si Novak Djokovic. Sarbul a obtinut o victorie lejera in fata americanului Mitchell Krueger, in timp ce Halep a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a-si asigura prezenta in turul al doilea de la AO 6-73), 6-4, 6-2 cu estona Kaia Kanepi). Tot marti au mai evoluat, printre altii, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Serena Williams, Naomi Osaka sau Mihaela Buzarnescu. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

Halep, urmarita in turul II de marile ei rivale: Cele mai importante rezultate inregistrate, marti, la Australian Open

In afara de liderul mondial, si alte jucatoare de top au invins marti, unele de o maniera extrem de clara. Si la masculin, vedetele ATP si-au respectat blazonul.

Romania numara orele: Halep si alti trei romani joaca, marti, la Australian Open. Stim la ce ora intra Simona pe teren

Daca, luni, Sorana Carstea 84 WTA), Monica Niculescu 99 WTA) si Irina Begu 70 WTA) au fost in actiune, marti, programul va fi si mai atractiv pentru publicul din Romania.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

VIDEO Maestrul, arta si reverul magic - Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Castigator al competitiei in 2018, Roger Federer debuteaza la Australian Open contra lui Denis Istomin. in setul al doilea al disputei de pe Rod Laver Arena, elvetianul a reusit lovitura zilei de la Melbourne, cu un rever in lung de linie executat cu o precizie chirurgicala.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open (m): Djokovic, Zverev si Thiem, calificati n runda a doua - Marco Cecchinato, eliminat dupa un meci de cinci seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic principalul favorit) si Alexander Zverev 4) au obtinut victorii lejere in primul tur de la Australian Open, in timp ce Dominic Thiem 7) a fost nevoit sa munceasca din greu pentru a-l invinge pe Benoit Paire. Austriacul s-a impus in cinci seturi, dupa un meci care a durat trei ore si 42 de minute. Marco Cecchinato cap de serie 17) a parasit turneul de la Antipozi in prima mansa, desi a condus cu 2-0 la seturi in partida cu Filip Krajinovic 93 ATP). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti pe tabloul masculin de simplu al competitiei de la Melbourne.

Australian Open (m): Nadal, Federer si Cilic, calificati n turul doi; John Isner si Kyle Edmund au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3), campionul en-titre, si Marin Cilic 5), finalist la editia de anul trecut, au debutat cu dreptul la Australian Open, calificandu-se in runda a doua dupa ce si-au castigat in minim de seturi meciurile disputate luni. Primii capi de serie de pe tabloul masculin de simplu care au parasit competitia de la Melbourne sunt John Isner cap de serie 9), Kyle Edmund 13) si Steve Johnson 31). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul de simplu masculin de la Australian Open.

Australian Open. Marius Copil s-a calificat in turul doi

Australian Open. Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers cu 6-3, 6-4,.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )