Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

VIDEO Maestrul, arta si reverul magic - Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Castigator al competitiei in 2018, Roger Federer debuteaza la Australian Open contra lui Denis Istomin. in setul al doilea al disputei de pe Rod Laver Arena, elvetianul a reusit lovitura zilei de la Melbourne, cu un rever in lung de linie executat cu o precizie chirurgicala.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: Misca-te o data, cap sec!. Simona, reactii extreme in meciul cu Kanepi

Simona Halep 1 WTA) devenise ceva mai cumpatata sub comanda lui Darren Cahill, insa acum, ramasa fara antrenor, pare ca se lasa, din nou, coplesita de emotii.

FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: Misca-te odata, cap sec!. Simona, reactii extreme in meciul cu Kanepi

Simona Halep 1 WTA) devenise ceva mai cumpatata sub comanda lui Darren Cahill, insa acum, ramasa fara antrenor, pare ca se lasa, din nou, coplesita de emotii.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot.

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )