Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTOGALERIE: Protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE: Protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv

Aproape 25. 000 de oameni au participat marti seara la un protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv. Mitingul, care a pornit de la un apel pe Facebook pentru demisia primarului Sectorului 4, s-a transformat intr-unul impotriva Guvernului. continuă pe Hotnews

Slujba oficiata de Patriarhul Daniel, la Catedrala Patriarhala, in memoria victimelor de la Clubul Colectiv

Preafericitul Patriarh Daniel a oficiat marti, in Catedrala Patriarhala, o slujba de pomenire a victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, anunta agentia de stiri Bisericii Ortodoxe, Basilica, pe site-ul sau.

Altar ridicat in fata Primariei din Botosani in memoria victimelor din clubul Colectiv. Zeci de tineri au aprins lumanari

Tragedia din clubul Colectiv i-a sensibilizat si pe locuitorii celui mai nordic judet al Romaniei. La Botosani, zeci de tineri au aprins lumanari si au facut un altar improvizat in fata Primariei din municipiul resedinta de judet.

Proteste in tara in memoria victimelor din clubul Colectiv

Si in alte orase din tara, nu doar in Bucuresti, oamenii au iesit in strada, protestand impotriva autoritatilor si comemorand victimele din clubul Colectiv. La Alba Iulia, organizatorii au anuntat ca manifestatia se desfasoara cu binecuvantarea iPS Parinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei, iar in Ploiesti peste 1. 000 de oameni au scandat Romania, deschide ochii!.

Mars al tacerii la Alba Iulia in memoria victimelor din clubul Colectiv

Cateva sute de persoane au participat marti seara, la Alba Iulia, la un mars al tacerii in memoria tinerilor morti in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti. Initiativa a apartinut Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani ASCOR) Filiala Alba Iulia.

FOTO Sute de targujieni au aprins lumanari fata Catedralei Sfintii Voievozi in memoria victimelor din clubul Colectiv

Sute de targujieni, in cea mai mare parte tineri, au venit, in aceasta seara, in Piata Prefecturii pentru a aprinde o lumanare in fata Catedralei Sfintii Voievozi, pentru cei care au pierit in catastrofa de la Clubul Colectiv.

incasarile din vanzarile albumelor trupelor Goodbye to Gravity si Up to Eleven vor fi donate victimelor din clubul Colectiv: cum le puteti cumpara

Reprezentantii Universal Music Romania au anuntat ca toate incasarile obtinute in urma vanzarii albumelor trupelor Goodbye to Gravity si Up to Eleven vor fi donate victimelor incendiului din clubul Colectiv.

FOTOGALERIE PROTEST Imaginile care au schimbat Romania

Aproape 25. 000 de oameni au participat la protestul in memoria victimelor de la clubul Colectiv. Fotografiile transmise de ei pe retelele de socializare au impresionat o tara intreaga. Multumim cititorilor HotNews. ro pentru implicare! Acest articol contine imaginile primite de la voi, imagini care au schimbat Romania.

Dupa ce a spus ca nu are ce sa isi reproseze, Cristian Popescu Piedone vrea sa faca un monument pentru victimele de la clubul Colectiv

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca vrea sa construiasca un monument in memoria victimelor din clubul Colectiv.

FOTOMars impresionant in memoria victimelor din Club Colectiv. Peste 8.000 de persoane au mers prin Bucuresti. Numar mare de oameni care depune flori si lumanari la locul incendiului / Covor de lumanari la locul tragediei, dar si pancarte de protest

Aproape zece mii de oameni au marsaluit duminica in Bucuresti in memoria celor morti in incendiul din clubul Colectiv. Marsul a plecat din Piata Universitatii si s-a incheiat la locul tragediei, unde s-au depus lumari si flori pana seara tarziu. jandarmii organizand un alt loc in care sa fie puse lumanari pentru ca erau prea multe. Covoare de lumanari au fost lasate in memoria celor morti in clubul Colectiv.

FOTOGALERIE Sibiu: Echipaje SMURD si ISU au aprins lumanari pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Mai multe echipaje ale SMURD si ISU din Sibiu au aprins lumanari si au pastrat un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv in Piata Mare a orasului Sibiu. Imagini primite de la Robert Barlea, cititor HotNews. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )