Libnet.ro
UNICEF

13:15

Proteste in tara in memoria victimelor din clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
Proteste in tara in memoria victimelor din clubul Colectiv

Si in alte orase din tara, nu doar in Bucuresti, oamenii au iesit in strada, protestand impotriva autoritatilor si comemorand victimele din clubul Colectiv. La Alba Iulia, organizatorii au anuntat ca manifestatia se desfasoara cu binecuvantarea iPS Parinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei, iar in Ploiesti peste 1. 000 de oameni au scandat Romania, deschide ochii!. continuă pe Adevărul

Trupa Cargo, mesaj emotionant in memoria victimelor din Clubul Colectiv (VIDEO)

Trupa Cargo a lasat un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook, in memoria victimelor din clubul Colectiv, alaturi de piesa lor Astazi si maine.

FOTOMars impresionant in memoria victimelor din Club Colectiv. Peste 8.000 de persoane au mers prin Bucuresti. Numar mare de oameni care depune flori si lumanari la locul incendiului / Covor de lumanari la locul tragediei, dar si pancarte de protest

Aproape zece mii de oameni au marsaluit duminica in Bucuresti in memoria celor morti in incendiul din clubul Colectiv. Marsul a plecat din Piata Universitatii si s-a incheiat la locul tragediei, unde s-au depus lumari si flori pana seara tarziu. jandarmii organizand un alt loc in care sa fie puse lumanari pentru ca erau prea multe. Covoare de lumanari au fost lasate in memoria celor morti in clubul Colectiv.

INCENDIUL din clubul Colectiv: Alte doua femei au decedat in aceasta dimineata in spital

Alte doua victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitala au decedat, duminica, una la Spitalul de Arsi si cealalta la Bagdasar, numarul mortilor ajungand astfel la 29.

google.ro este in doliu, in memoria victimelor din incediul de la Clubul Colectiv

Pagina in limba romana google. ro a afisat un mesaj de doliu, in memoria victimelor din incendiul de la clubul bucurestean Colectiv.

Mars al tacerii la Alba Iulia in memoria victimelor din clubul Colectiv

Cateva sute de persoane au participat marti seara, la Alba Iulia, la un mars al tacerii in memoria tinerilor morti in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti. Initiativa a apartinut Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani ASCOR) Filiala Alba Iulia.

FOTO Sute de targujieni au aprins lumanari fata Catedralei Sfintii Voievozi in memoria victimelor din clubul Colectiv

Sute de targujieni, in cea mai mare parte tineri, au venit, in aceasta seara, in Piata Prefecturii pentru a aprinde o lumanare in fata Catedralei Sfintii Voievozi, pentru cei care au pierit in catastrofa de la Clubul Colectiv.

O mie de sibieni au marsaluit in tacere, in memoria victimelor din clubul Colectiv

O mie de tineri au strabatut luni seara Sibiul, cu candele aprinse in maini, pentru a le aduce un ultim omagiu celor care si-au pierdut viata in incendiul de la clubul Colectiv.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala Cateva sute de persoane s-au adunat astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 30

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 17:45 inca o victima a incendiului a decedat inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30, conform televiziunilor de stiri. *ACTUALIZARE 17:28 Ministerul Muncii: Cei patru minori ai femeii de serviciu decedate, luati in ingrijire de matusa lor *ACTUALIZARE 17:15 Ponta: Vom face un program special pentru recuperarea ranitilor in incendiul din clubul Colectiv *ACTUALIZARE 16:00 Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ *ACTUALIZARE 15:07 Rovana Plumb a anuntat un ajutor de urgenta pentru familia femeii de serviciu decedata in incendiu *ACTUALIZARE 15:00 7. 000 de oameni, la marsul de solidaritate *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Sute de ieseni au participat, duminica seara, la o actiune de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, oamenii aprinzand lumanari pe care le-au asezat la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii. Participantii la actiunea de comemorare au raspuns unui apel lansat in cursul zilei pe Facebook, majoritatea celor prezenti spunand ca asteapta ca toti cei vinovati de producerea tragediei sa fie pedepsiti, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )