Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTOGALERIE Je suis Charlie: Peste 10.000 de oameni s-au adunat in piata Republicii din centrul Parisului, in semn de omagiu fata de victimele atentatului impotriva revistei Charlie Hebdo

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Je suis Charlie: Peste 10.000 de oameni s-au adunat in piata Republicii din centrul Parisului, in semn de omagiu fata de victimele atentatului impotriva revistei Charlie Hebdo

Peste 10. 000 de persoane s-au adunat miercuri seara la Paris, in semn de omagiu fata de victimele sangerosului atentat impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook cu sloganul Je Suis Charlie (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului sau de Facebook intr-una pe care scrie Je suis Charlie, sloganul scris cu fontul caracteristic revistei de satira franceza, atacata.

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat miercuri poza de profil pe Facebook cu celebrul Je suis Charlie, sloganul de solidaritate cu victimele atentatului din Paris impotriva saptamanalului umoristic Charlie Hebdo.

Je suis Charlie, mesajul de solidaritate fata de atacul din Franta: Comunitatea a adunat zeci de mii de sustinatori (FOTO)

Internautii au transmis un puternic mesaj de solidarizare in urma atacului terorist de la Paris. Sloganul Je suis Charlie Eu sunt Charlie), scris cu fontul caracteristic revistei de satira, a impanzit.

Atentat terorist Franta. Je Suis Charlie - mesajul de solidaritate cu victimele de la Charlie Hebdo, devenit viral pe net

Un numar impresionant de oameni si-au aratat, prin intermediul celor mai populare retele sociale, solidaritatea fata de jurnalistii publicatiei satirice franceze Charlie Hebdo, care au fost tintele unui atentat terorist, in urma caruia 12 persoane au fost ucise, iar alte 10 au fost ranite, dintre care patru se afla in stare critica, scrie CNN.

Textul Je suis Charlie a invadat internetul, dupa atacul terorist de la Paris

Eticheta JeSuisCharlie Eu sunt Charlie - n. r. ) a invadat internetul, miercuri, dupa atacul terorist produs la sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris, soldat cu cel putin 12 morti, acelasi text fiind afisat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )