Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook cu sloganul Je Suis Charlie (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook cu sloganul Je Suis Charlie (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului sau de Facebook intr-una pe care scrie Je suis Charlie, sloganul scris cu fontul caracteristic revistei de satira franceza, atacata. continuă pe B1

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat miercuri poza de profil pe Facebook cu celebrul Je suis Charlie, sloganul de solidaritate cu victimele atentatului din Paris impotriva saptamanalului umoristic Charlie Hebdo.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

Klaus Iohannis, despre o eventuala schimbare a lui Maior: SRI functioneaza in parametri normali

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca nu intentioneaza sa faca vreo schimbare la SRI. intrebat daca George Maior ar trebui schimbat de la sefia SRI, seful.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce i-au pregatit astrele presedintelui Klaus Iohannis in 2015

Astrologul Mihaela Bucovala vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a-i face profilul astrologic presedintelui Klaus Iohannis, dar si Primei Doamne, Carmen Iohannis. Nu in ultimul rand, specialistul in astrologie va trece in revista si principalele evenimente care se intrevad in 2015 pentru Romania, dar si la nivel global.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine miercuri, cu incepere de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Klaus Iohannis va detalia prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Klaus Iohannis:Justitia nu trebuie sa se transforme intr-un spectacol mediatic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu la Adevarul Live. Klaus Iohannis detaliaza prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis

Senatorul independent Valer Marian fost membru PSD pana in mai 2013) ne-a trimis o declaratie politica, avand titlul Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis. Documentul contine o scrisoare deschisa adresata sefului statului. Va prezentam mai jos, integral, materialul primit de redactie.

Relu Fenechiu il lauda din inchisoare pe Klaus Iohannis pentru discursul privind Justitia: Am vazut cu speranta ca ati atras atentia asupra unor aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care executa o sentinta de 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, il lauda pe blogul sau pe presedintele Klaus Iohannis pentru discursul sustinut marti in fata Consiliului superior al Magistraturii pe tema Justitiei. Fostul vicepredinte PNL noteaza, intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului, ca a vazut cu speranta, faptul ca Iohannis a vorbit, in discursul sau, despre aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat. Macovei despre declaratiile lui Iohannis: Seamana cu ce spune PSD/ Iohannis la CSM: Important de subliniat ca Justitia nu e o supraputere/ Radu Tudor lauda discursul presedintelui: De referinta, de salutat, viziune diferita de a lui Basescu .

Klaus Iohannis: Justitia este una dintre cele trei puteri ale statului, nu o supraputere

Klaus Iohannis a avut marti un atac dur la presa si informatiile furnizate de aceasta. La prima sedinta CSM la care a participat in functia de presedinte, Klaus Iohannis a declarat ca CSM-ul si Inspectia.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )