Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fotografia care surprinde magia Transilvaniei, premiata la World Press Photo: Acest mediu fragil risca sa dispara

Adevărul Adevărul,
Fotografia care surprinde magia Transilvaniei, premiata la World Press Photo: Acest mediu fragil risca sa dispara

Printre fotografiile premiate in concursul World Press Photo pentru 2014 se regaseste si una realizata in Maramures. Aceasta a fost facuta in 2012, pentru revista National Geographic, si prezinta obiceiurile si pe oamenii locului sub titlul Transilvania: construit pe iarba. continuă pe Adevărul

Fotograful american John Stanmeyer a castigat World Press Photo of the Year 2013

Juriul international al editiei cu numarul 57 a concursului anual de fotografie de presa World Press Photo a selectat o imagine a fotografului american John Stanmeyer de la VII Photo Agency ca Fotografia World Press Photo a Anului 2013. Imaginea ilustreaza imigranti africani pe tarmul orasului Djibouti in timpul noptii, ridicandu-si telefoanele in aer in incercarea de a capta un semnal necostisitor din tara vecina, Somalia - olegatura fragila cu rudele din strainatate.

Cea mai buna fotografie a World Press Photo 2014 n-are violenta si moarte, dar are un mesaj puternic pentru omenire

Cel mai prestigios concurs de fotojurnalism aduna anual unele dintre cele mai puternici fotografii, imagini in care oamenii au murit sau vor muri, poze cu sange si violenta, dar acesta nu va fi cazul acum. Americanul John Stanmeyer a castigat World Press Photo cu o fotografie care prezinta cea mai mare problema a lumii moderne: lipsa semnalului la telefon.

Fotografia care a castigat concursul de fotojurnalism World Press Photo 2014

O fotografie a unui grup de imigranti africani care isi tin telefoanele lor mobile ridicate spre cer, in speranta de a capta mai bine semnalul retelei la care erau abonati, a castigat premiul I la cel mai prestigios concurs de fotojurnalism din lume,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )