Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai buna fotografie a World Press Photo 2014 n-are violenta si moarte, dar are un mesaj puternic pentru omenire

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna fotografie a World Press Photo 2014 n-are violenta si moarte, dar are un mesaj puternic pentru omenire

Cel mai prestigios concurs de fotojurnalism aduna anual unele dintre cele mai puternici fotografii, imagini in care oamenii au murit sau vor muri, poze cu sange si violenta, dar acesta nu va fi cazul acum. Americanul John Stanmeyer a castigat World Press Photo cu o fotografie care prezinta cea mai mare problema a lumii moderne: lipsa semnalului la telefon. continuă pe Adevărul

Fotografia care a castigat concursul de fotojurnalism World Press Photo 2014

O fotografie a unui grup de imigranti africani care isi tin telefoanele lor mobile ridicate spre cer, in speranta de a capta mai bine semnalul retelei la care erau abonati, a castigat premiul I la cel mai prestigios concurs de fotojurnalism din lume,.

Fotograful american John Stanmeyer a castigat World Press Photo of the Year 2013

Juriul international al editiei cu numarul 57 a concursului anual de fotografie de presa World Press Photo a selectat o imagine a fotografului american John Stanmeyer de la VII Photo Agency ca Fotografia World Press Photo a Anului 2013. Imaginea ilustreaza imigranti africani pe tarmul orasului Djibouti in timpul noptii, ridicandu-si telefoanele in aer in incercarea de a capta un semnal necostisitor din tara vecina, Somalia - olegatura fragila cu rudele din strainatate.

Fotografia care surprinde magia Transilvaniei, premiata la World Press Photo: Acest mediu fragil risca sa dispara

Printre fotografiile premiate in concursul World Press Photo pentru 2014 se regaseste si una realizata in Maramures. Aceasta a fost facuta in 2012, pentru revista National Geographic, si prezinta obiceiurile si pe oamenii locului sub titlul Transilvania: construit pe iarba.

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

VIDEO. Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am ales: cea mai buna formula de guvernare este USL!.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, ca a ales, in urma ultimatului dat de Crin Antonescu de a alege intre PNL si PC, sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, informeaza Mediafax. Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei. El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului .

VIDEO Cea mai buna trupa de rock alternativ vine la Constanta. Concert Alternosfera, la clubul Doors

Trupa Alternosfera din Republica Moldova sustine sambata, 15 februarie 2014, un concert in Clubul Doors din Constanta strada Traian Nr.

HCM Baia Mare a transferat doua campioane mondiale. Una dintre ele a fost cea mai buna jucatoare din lume in 2012

Din sezonul viitor, la gruparea din Baia Mare vor evolua doua jucatoare din Brazilia, nationala care a suprins in acest an, cand a castigat titlul mondial.

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Cea mai buna formula de guvernare este USL

Victor Ponta a raspuns solicitarii liderului PNL, Crin Antonescu, de a alege intre PNL si USD, spunand ca raspunde acestei cereri alegand ca guvernarea sa continue pana in 2016, inclusiv, in formula USL.

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )